Макиаж идеи за момичетата, които не се гримират

Всеки има поне по една приятелка, която не обича грима. Как е възможно, нали? Човек да не си мечтае за гримове и да не изпитва уникално удоволствие от идеята да си пусне музика и да се гримира под звуците на любимо парче. Ако си от тези момичета, които предпочитат естествената красота обаче знаеш, че винаги идва момента, в който трябва да се появиш на елегантно събитие с макиаж, които да отива на повода и аутфита ти. В този случай може да се окаже, че се чувстваш като „патенце в кълчища“, както се казва на чист български. За да избегнеш усещането на неловкост и за да можеш да вземеш решение по отношение на макиажа, който ще ти стои най-добре и няма да те кара да се чувстваш сякаш си твърде гримирана, подбрахме двете визии, които според нас са перфектни за всички  красавици, които предпочитат да не носят грим.

#1 No Makeup визия


Един от най-страхотните трендове, които искрено вярваме, че няма да си тръгнат скоро, е този на макиажа, който оставя усещането за лекота гарнирана с изразителност на чертите на лицето. За тази тенденция са характерни контурирането, матовите сенки, матовите червила и фиксиращата пудра. Цветовата палитра е изключително натурална като дори що се отнася до сенките, нюансите винаги са в бежово-кафеникавата гама. Същото важи и за червилата, които обикновено са nude. Тази грим визия е подходяща за абсолютно всички красавици, независимо дали говорим за блондинки и брюнетки. Тя е лесна за създаване в домашни условия и не дава много опции за грешки. Предлагаме ти да заложиш на нея за небрежни следобедни коктейли или романтична вечеря на свещи.

Lip Paint Matte Lipstick на L’Oreal Paris е червилото, което ще даде мекота на усмивката ти и ще накара устните ти, макар с матова формула, да изглеждат добре подхранени.

#2 Очна линия и червено червило


Най-класическата макиаж комбинация, която става иконична с бляскавите години на Холивуд, заради жени като Грейс Кели и Мерилин Монро, до ден днешен не е променила величието си и не е паднала от пиедестала. Този грим е труден за овладяване, затова искаме да те посъветваме да се довериш на услугите на професионален макиаж майстор. Безспорно визията, която е повече от перфектна за вечерни събития, които се отличават с блясък и суета, ще подчертае очите ти, както и устните. Тя е унивесална точно, колкото и makeup no makeup тренда, защото подхожда на брюнетки, блондинки и рижави красавици.

Superliner Superstar от L’Oreal Paris – очна линия разработена, за да създава перфекното очертание на очите ти за по-изразителен и магнетичен поглед.

Повече за: Съвети за красива лятна визия

За този външен вид препоръчваме

  • L'oreal Paris Infallible Lip Paint Dead Lips

  • L'oreal Paris Infallible Lip Paint Off White

  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия, очи, устни, nude грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Няма да ти изневери: Най-добри дълготрайни червила

Даваме съвети как да направиш така че червилото да остане на устните си през целия ден или през цялата нощ...