Макиаж грешките на красавиците със зелени очи

Зеленият цвят на очите се среща много рядко, а според проучванията зеленооките хора са едва ли 2% от населението на Земята. Зелените очи винаги привличат внимание, и точно затова решихме да говорим за грешките  с грима, които да спреш да правиш за да подчертаеш красивия цвят на очите си.
 

Избирай топли тонове

Зеленото е сред най-естествните цвтове в топлата гама и точно затова съчетаването му с други нюанси от същата палитра е изключително удачно решение. Избягвай използването на сенки със студени подтонове, защото те прикриват уникалния цвят на очите ти.

Контрастът е препоръчителен

В колелото на цветовете , от другата страна на зеленото стои лилавият цвят. Пробвала ли си до сега лилави сенки? Ако не, сега е времето да пробваш. Лилавият цвят ще накара зелените очи да изпъкнат на преден план. Запомни че, в гримирането на зелени очи важи правилото – колкото повече контраст, толкова по-добре.  

Златисти клепачи и златисти скули

Златистите сенки са изключително сполучливо решение. За да подчертаеш допълнително красотата на очите си, върху скулите нанеси руж със златисти подтонове. Това ще направи очите ти още по-красиви и изумително привлекателни.

Повече за: Сенки за всеки цвят очи

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

  • Maybelline New York Master Blush Palette

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тенденции от 2019-та, които не искаме да видим и тази година

И докато през 2020-та ще се сблъскаме с много нови техники и тенденции при гримирането, ще трябва да се простим с някои стилове, характерни за изминал...