Макиаж грешките на красавиците със сини очи

Сините очи са рядко срещани но същевременно са изключително красиви. По-голяма част от мъжете намират за неустоими жени със сини очи.

Правилният подбор на грим може само да подчертае красотата на сините очи. Често обаче синеоките красавици избират грешен грим, което разваля окончателният вид. 

1. Сини сенки и синя спирала - забранено!


Според експертите, съществуват три типа сини очи – студеносини, светлосини и тъмносини. Гримьорите твърдят че синеоките красавици няма да сгрешат ако изполват оранжеви тонове, а ето и защо:

Най-хитрият начин да разбереш кой цвят подхожда най-много на синьото е да използваш колелото на цветовете. Цвят, намиращ се на противоположна страна от синьото е оранжевия, и това го прави идеално съвпадащ се със сините ти очи.

Ако все пак не искаш да се откажеш от сините сенки, забрави за спиралата в същия нюанс. Избери черна спирала, която ще подчертае красотата на сините ти очи и ще направи погледа ти неустоим.

2. Черна очна линия върху целия клепач


Стой далече от светлосините нюасни. За теб са подходящи тъмните нюанси на синьото – индиго, кралско или моряшко синьо. Тези нюанси създават изключително ефектен контраст, който прави очите ти да изпъкнат на преден план. Грешката, която синеоките момичета най-често повтарят е използването на черна очна линия, нанесена по цялата дължина на клепача. Според гримьорите, очната линия трябва да се нанся в близост до миглите, от външния край до средата на клепача.

3. Розово червило

Блондинките със сини очи трябва да избягват употребата на червила от светлата цветова гама. От друга страна, независимо от цвета на косата, кораловите червила са изключително удачен избор за всички синеоки момичета. За ежедневен грим, гримьорите съветват да използваш червило в кайсиев нюанс. Течните червила със златисти и медни оттенъци са твоят  перфектен избор за вечерен грим.

4. Руж с розов оттенък


Кайсиевите нюанси са изключително подходящи за красавиците със сини очи, особено за тези със снежно бела кожа. Избягвай ружевете с розовеещи оттенъци, които отвличат вниманието от красивите ти очи.

Повече за: Опушен грим за сини очи

За този външен вид препоръчваме

  • Loreal Paris Paradise Extatic

    Поръчайте веднага
  • Lóreal Paris Color Rich Matte Coral Style

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, руж

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Цвета на очите определя твоята makeup визия

Всеки цвят на очите има своите особености, а за да ги подчертаеш максимално и да бъде погледът ти пленителен и предизвикателен...