Макиаж цветове за всяка зодия (Втора част)

Везни (23 септември – 22 октомври)


В непрестанно търсене на баланса, везните са женствени, разбрани и добронамерени. Хармонията, която търсят те е провокирана от женската енергия на Венера, планетата, която управлява зодията. Представителките на тази зодия трябва да заложат на прасковените тонове, както и на пастелните нюанси.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)


Плутон е управителят на тази така противоречива за много хора зодия. Някой намират представителите на този знак за твърде самонадеяни, хапливи и трудни за общуване, но всъщност характеристиката на знака казва, че скорпионите са надеждни и добре уравновесени в решенията си. Техният цвят е винено червеното, което е любимият цвят на  макиаж майсторите що се отнася до устните на жените.

Стрелец (22 ноември – 20 декември)


Пурпурно лилавото е цветът, който най-добре приляга на стрелеца. Той е под строгото господарство на Юпитер, който му дава на тепсия свободолюбива природа, интерес към духовното и дълбочина при общуването, която не всички имаме. За щастие на представителките на този знак, пурпурното е в своята стихия по отношение на грима и това не изглежда да се промени скоро.

Козирог (21 декември  - 20 януари)

 

Осъзнатост, сигурност и дисциплина са отличителни белези на козирога. Неговата сила може спокойно да се свърже с тъмните и категорични цветове като черно, тъмно синьо и тъмно кафяво. Перфектни за грим съсредоточен върху очите, тези цветове са лесни за адаптиране към всеки макиаж.

Водолей (21 януари – 18 февруари)


Енергията струи отвсякъде от водолеите. Те са усмихнати, приветливи и са перфектната компания за разпускане и релакс. Тюркоазено синьо и зелено са цветовете, които прилягат перфектно на водолеите. Те са закачливи и перфектни за сенки за очи или лак за нокти.

Риби (19 февруари – 20 март)

 

Синьото и зеленото са цветовете, които свързваме с дълбините на моретата, океаните и реките затова е съвсем естествено тези нюанси да са така близки до енергията на рибите. В макиаж индустрията тези цветове намират място в прелестни палитри със сенки, а напоследък и в експеримантални и закачливи очни линии.

Повече за: Макиаж цветове за всяка зодия (Първа част)

Свързани теми: грим , тенденция, тенденция, хороскоп

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Направи си сама: Омбре маникюр

Лятото е най-подходящото време за експериментиране както с grima и модните течения, така и с ноктите. Модните течения при маникюрите се менят изключит...