Makeup police – какво видяхме по улиците

Красивата визия е мечта на всяка жена. За създаването на красива визия, жената си служи с най-различни трикове, техники и гримове. В тази мисия понякога успява, понякога се проваля. Кои са най-големите провали, които срещнахме по улиците ни тази пролет? Четете внимателно
 

Маскарад

За начало, да научим каква е функцията на фон дьо тените и компактните пудри. Фон дьо тенът помага кожата ни да изглежда по-красива, по-чиста и по-здрава. Съществуват и продукти с помощта на които изглеждаме по-млади, и имат доказано лифтинг действие. Каквато и да е формулата му, фон дьо тенът служи кожата ни да изглежда възможно най-добре! Излишно е да повтаряме че, изборът на подходящ нюанс играе важна роля в тази мисия. Също така, трябва да избирате продукт според типа кожа, за да сте сигруни че ще изглеждате добре. С други думи казано, фон дьо тенът трябва да съчетае останалите елементи на грима перфектно. Защо тогава все по-често срещаме момичета, чието лице изглежда все едно имат маска? Не правете тази грешка и винаги подбирайте вашия фон дьо тен спрямо типа кожа и нуждите и. Също така, той трябва да е в цвят подобен на естествения цвят на кожата ви. Не се заблуждавайте че с тъмните нюанси лицето ви ще придобие красив брознов загар! За тази цел използвайте качествен бронзант, а за естествено сияние и здравословен вид на кожата използвайте подходящ праймър.

Смело очертани устни? Хммм...

Може би си спомняте основната тенденция от деветдесетте години – смело очертани устни с молив, в няколко нюанса по-тъмен от червилото. Да, това беше смятано за хитова тенденция по онова време, но сега е време да изчезне. Просто не можем да си обясним защо някои момичета все още следят тази тенденция. В някакава степен можем да я приемем като подходяща за рок концерт или техно парти до зори, но определено трябва да забравите за тази тенденция в ежедневието си. Излишно е да споменаваме че смело очертаните устни могат да  бъдат вашата карта към провала на интервю за нова работа. Ако все пак не можете да се откажете от молива за устни, избирайте цвят който е възможно най-близо до цвета на червилото.

Тежки вежди

Тенденцията която набира все по-голяма популярност между момичетата – дебели и плътни вежди. Но, и с веждите не бива да се прекалява. Няма съмнение че дебелите вежди са на върха на класацията, но не забравяйте че и те не са за всеки. Формата на веждите трябва да бъде съобразена с формата на лицето, и е важно да се приддържате към естествената им форма. С малко търпение и подходящи продукти за оформяне, веждите ви ще бъдат красиви и няма да ви накарат да приличате на клаун!

Повече за: Топ 3 на най-съществените грим грешки

За този външен вид препоръчваме

 • True Match L'Oreal Paris

 • L'oreal Paris Infaillible Luminizing Primer

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

  Поръчайте веднага
 • Loreal Paris Lip Liner Couture Color Riche Perfect Red

  Поръчайте веднага
 • L'oreal Paris Brow Artist Pomade

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очи, устни, вежди

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Научи се как да комбинираш цветовете при гримиране

За да бъдеш сигурна, че си избрала подходящите гримове за себе си и че си нанесла правилния нюанс сенки спазвай правилата на професионалистите...