Make-up ти препоръчва - Фон дьо тенът, който ще хидратира кожата ти през целия ден

Увереността идва от красивата кожа


Отговори ни честно: Какъв процент от увереността ти през деня идва от красивата кожа? Повечето красавици, според нас, ще отговорят: огромен. Няма да излъжат. Увереността, особенно през зимата, и то в контекста на красивата кожа, е неизменно свързана с доброто овлажняване на кожата, което е ключът към нейния здрав вид в дните с най-ниски температури. Зимата изсушава кожа ни и понякога, колкото и да се опитваме да я хидратираме с всевъзможни масла и дълбоко овлажняващи кремове, когато сложим фон дьо тена… всичко приключва.

Малко продукти от този тип са създадени с мисъл за кожата през този тежък сезон, а всички ние сме имали дни, които изискват цял ден да сме гримирани. Желанието ни да имаме съвършена кожа ни мотивира да се разровим из всички фон дьо тени, които сме използвали през годините, за да намерим този, който да овлажнява кожа докато го носим.

Хидратира, докато ти се забавляваш 


Търсенето ни се увенча с успех и затова искаме да ти представим с аплодисменти… Affiniton на Maybelline New York.
Козметичните гении на бранда са разработили този продукт с абсолютната и единствена мислъл за доброто състояние на кожата. Разбира се, Affiniton  прикрива несъвършенствата и изравнява тена на лицето, за да ти даде безупречен вид на кожата. На този фон дьо тен можеш да се довериш изцяло за дълго носене, защото той няма да изсуши кожата ти, нито ще натовари порите ти, точно напритив – този продукт ще хидратира, докато ти се забавляваш. Най-хубавата новина е, че Affiniton идва на изключително достъпна цена и в нужните тоналности, така че да задоволи всички представителки на нежния пол.

Обещаваме ти да си изненадана колко красива е кожата ти, когато вечер свалиш този фон дьо тен от лицето си. Колко много може да направи една малка тубичка с фон дьо тен, нали?

Повече за: 4 трика за перфектен фон дьо тен през зимата

За този външен вид препоръчваме

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за най-красивите прически за 2019-та

Представяме ти най-актуалните прически за тази година, които излъчват силна доза увереност и наяколко визии, които им пасват перфектно...