Магията на Тита

Най-очакваното музикално събитие у нас в последните седмици беше оповестяването на първия артист продуциран от Криско и неговия лейбъл  Adamand. Музикалната сензация, която обещава да владее върховете на чартовете е красива, талантлива, разбира се, и омагьосващо магнетична.
 

 

Ти или си моето момче или пица на парче! #Moita #Voodo #Kukla #Pravi #Beli ❤

A photo posted by ♕Tita (@hrisistar) on


Познаваме я от музикалното предаване номер 1 – X Factor, където преди един сезон тя взе участие като част от групата Sweet 16. Нейн член беше и друго момиче, за което сме писали – Гери –Никол. Тита, или Христина, както е цялото й име, изглежда ще е конкуренция за първото място именно на Гери, защото саундът на новата музикална принцеса е доста сходен до този на дивата от Варна.
Тита е позната на всички, които се интересуват от светския живот у нас, като едно от лицата на модната марка Megz.


Като част от Megz Angels, красавицата винаги е изпъквала с уникалната си хубост, а сега можем да се радваме и на страхотния й глас и танцуви умения.
Почти винаги забелязваме Христина с естествен грим, което още повече ни харесва. Изпълнителката със сигурност ще бъде вдъхновение за много родни красавици, които искат да следват тенденциите налагани от най-популярните личности, а Тита определено вече е една от тях


Нейната вуду кукла прави бели, както пее блондинката в хита си. Какви обаче „бели“ ще забърка Тита, нямаме търпение да разберем. До тогава ще я следваме зорко, като много скоро ще ти дадем лесни стъпки за постигане на макиажа на новото хитово момиче на България.

Повече за: Есенно вдъхновение от Ариана Гранде by @MakeUpButHow

Регистрирайте се / Влезте