Магически лифтинг с грим

Макиажът от години се използва като най-доброто средство за прикриване на несъвършенствата. Той може да скрие бръчките, да придаде друга форма на чертите на лицето и да ни направи да изглеждаме по-млади, а не е ли това целта на всички жени по света. Много от представителките на нежния пол изсипват купища с пари за процедури, които да прикрият бръчиците около очите, да ги отворят и повдигнат леко, но истината е, че с достатъчно добра техника и познания в областта на макиажа можем да постигнем почти същия ефект. Ето ги няколкото стълба на магическия лифтинг, както мислим да го наричаме, на които трябва да се опрем, за да изглеждаме сякаш сме по-млади и свежи...
 

Контуриране на сгъвката на клепача

Тази техника се нарича структурирано око и е създадена, за да придаде изразителност и да прикрие леко падналия надолу клепач. Много е лесно да контурираш добре окото, трябва ти само мека и много гъста четка, която да размаже перфектно продукта, който използваш. Той може да варира - от контуриращ продукт до по-кафеникави сенки за очи или дори бронзър. Потопи четката в сенките и с нея мини по сгъвката на контура. По този начин ще създадеш сянка, която ще го прикрие и ще остави впечатление, че окото ти е по-добре структурирано, за да е погледът ти по-свеж.

Вежди с акцент

Това е често срещана практика, която сме виждали многократно по бюти влоговете, които следим с интерес. С помощта на любимия си коректор трябва леко да минем под веждите, за да може да изсветлим изпъкналата част под тях. По този начин веждите ще изглеждат по-красиво изрисувани и по-повдигнати, което осигурява мигновено усещане за по-отворени и млади очи.

Обемни мигли

Това е трик, толкова лесен, че чак е смешно. Постарай се да достигнеш обема на миглите, който желаеш, дори ако искаш опитай със залепването на изкуствени такива. Вместо да натежат те ще направят погледа по-закачлив, което веднага остава младежко усещане.  Добре подредените мигли, които освен дълги са и обемни, прикриват някои от малките бръчици около очите, които се получават от много усмивки и така правят излъчването магнетично и секси.

Хайлайтърът

Той озарява и придава най-очарователното излъчване на лицето, което можем да искаме. Благодарим на макиаж майсторите, че го въведоха като една от най-големите тенденции за последните месци. Правилно поставен този продукт озарява и подмладява. Хайлайтърът трябва да бъде поставен над скулите, на брадичката, върха на носа и под веждите. Може да бъде поставен и по вътрешния ъгъл на окото, за да го отвори. Опитай и се наслади на един от най-лесните методи за красив макиаж, който помага да постигнем ефекта на магическия лифтинг.

Повече за: 10 начина очната ти линия да направи очите ти по-големи

 

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Brow Precise Soft Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Айлайнер от А до Я

Отговорен за цялостната трансформация на визията, точно той създава визуалната илюзия за по-големи и издължени очи, правейки погледа сексапилен и мис...