Лятото на цветните мигли

С какво най-често асоцираме лятото? Нашият отговор безспорно ще е – с цветовете, които са навсякъде около нас. Топлите дни на отпускарския сезон ни карат да виждаме света около нас все по-свеж и зареден с живот и вярваме, че това кара и самите нас да сме по-освободени, да се наслаждаваме повече на непознатото и да опитваме различни неща.

Различно, закачливо, неповторимо


Лятото е сезонът, който за почти всички  хора е белязан от почивки, плажове и музикални фестивали и затова вярваме, че макиажът, който подбираме за най-очакваните от нас моменти трябва да бъде различен, закачлив и неповторим.

Очевидно макиаж създателите на любимия ни бранд L’Oreal Paris са на същото мнение, защото създахода спирала, която да внесе доза ексцентричност, от която всяка представителка на нежния пол се нуждае. Продуктът, за който говорим се казва Miss Baby Roll Mascara и идва в 5 разновидности, за да задоволи желанията на всички красавици. Зеленикаво, индигово синьо, лилавеещо розово и черно – са четирите цвята, които Miss Baby Roll ще внесе в летния ти макиаж несесер.

За всички ексцентрични красавици, трите цвята, често приемани за неконвенционални за спирала, ще превърнат погледа в  магнетичен и неочакван елемент от грим визията. Те ще привлекат безспорно многобройни погледи, които, кои по-изненадани, кои по-очаровани, ще докажат на всички, че необичайното всъщност ти стои по-добре отколкото някой е можел да предположи. Смята се, че жените, които са готови да „изневерят“ на традициите и да излязат извън зоната си на комфорт, по отношение на грима си, са с темпераментни характери, които не желаят да бъдат възприемани като част от многото.

Изразителен поглед 


Ако все пак обичаш и класиката – черна спирала, и имаш нужда от една в грим несесера си, когато го приготвяш за лятното си пътуване, то този продукт ще ти даде и тази опция. Наситено черно, което идва с класическа или водоустойчива формула, която между другото е идеална ако прекарваш много време в морето, ще придаде изразирелност на погледа ти.

Името на тази спирала не е случайно, то е вдъхновено от специалната формула, която съставя съдържанието на продукта. Тя е разработена, така че да извива миглите ти до неузнаваемост, да им придава обем и плътност.

Лятото е времето, в което цветовете завладяват всичко около нас. Повярвай ни, макиажът също им е подвластен. Какво по-забавно, неочаквано и забележително за останалите от цветна спирала?

Веднага си вземи Miss Baby Roll и… нека забавлението започне сега!


Повече за: Кажете сбогом на извивачката за мигли

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

  • https://remedium.bg/make-up/loreal-miss-baby-roll-mascara-indigo.html

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

Свързани теми: грим , спирала , очи, лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за абитуриентския бал

Споделяме с  теб триковете и съветите на професионалните гримьори, които ще ти помогнат сама да се подготвиш за абитуриентския си бал, при това вкъщи ...