Лятото и твоята кожа

Въпросът как да предпазим кожата си през горещите дни винаги е вълнувал жените и ние сме тук, за да ти помогнем да намериш правилния отговор за теб самата. Вариантите са много, но един от най-важните е да откриеш какво кара кожата ти да се чувства добре и да се научиш да го прилагаш ежедневно, за да я предпазиш от последствията, които носят след себе си UV лъчите.  

Тонерът е основата на всичко  


 Сдобий се с тонер, който е подходящ за твоя тип кожа – мазна, суха, смесена. Използвай го всяка сутрин, за да освежиш лицето си и да го подготвиш за предстоящия стрес. Чудесна работа ще свърши и розова вода, която е най-добрият приятел на много жени в борбата с несъвършенствата. 
 
Наспивай се добре 

 

A photo posted by @karliekloss on

 
Значението на съня е безспорно върху хубостта на жените. Съветите на специалистите са да прекарваш в леглото около 7-8 часа в денонощието, за да се радваш на свеж вид без торбички и тъмни кръгове под очите. 
 
30 минути преди разходка 
 

 

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

 
Точно толкова по-рано трябва да нанесеш твоя слънцезащитен крем за лице, който освен да овлажнява кожата ти по правилен начин ще се я покрие с невидим слой, който да я защити от силните слънчеви лъчи. 
 
Ексфолирай 

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Създай си навика да ексфолираш кожата си три пъти в седмицата. Тази процедура ще ти помодне да премахнеш мъртвите клетки от кожата, ще затвори порите ти и ще подобри кръвообръщението на лицето ти. 
 

Водоустойчив грим 

 

A photo posted by @karliekloss on


Той е отговорът за горещите дни, когато много често нещо се размазва или започва да лъщи – две неща, от които всяка жена се страхува. За пролетта и лятото трябва да заложиш на водоустойчив грим или въобще да не се гримираш. Забрави за любимия си фон дьо тен ако не можеш да разчиташ на него! 
 
Фреш терапия 

 

A photo posted by @karliekloss on Изключи газираните напитки, както и подсладените сокове. Захарта е враг на добрата кожа, която през топлите дни повече от всякога има нужда от сила от природата. Такава може да си набавиш чрез разнообразни фрешове. Ще си помогнеш и ако спреш алкохола и кофеина, които те дехидратират. 

Свързани теми: грижа

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да заздравиш и подмладиш кожата около очите

Няма значение на колко години си, никога не е твърде рано или твърде късно да дадеш на кожата около очите си любовта, която заслужава, а най-добрият н...