Лесни визии, които да създадеш за минути

Времето не винаги стига, нали? И дори и със забързания ни график ние трябва да се стараем да сме красиви и дори зашеметяващи. Хубавото е, че дори макиаж индустрията да предлага много варианти за сложен грим... има поне още толков за бърз, но много ефектен такъв. Предлагаме ти три опции, които отнемат по-малко от 10 минути и от 1 до 10 по скалата на красотата... са безспорно 10!

Силно изразителни очи


В този макиаж главно действащо лице ще са миглите ти. Те трябва да са големи, обемни и много изразителни. Започни с фон дьо тен, който е със средна покривност и след това премини към любимата ти фиксираща пудра. Ред е на ружа, който да подсили изразителността на скулите ти. Време е за миглите. Предлагаме ти да заложиш на двукомпонентна спирала, която е създадена, за да покрие всички изисквания на жените, които разбират от добър макиаж. Нанеси един слой от бялата спирала. Изчакай я да изсъхне и продължи с два слоя от черната спирала. По този начин си гарантираш обем и дефиниция, които са идеални за забързан работен ден.

Ексцентричните сенки


Отново започваш с фон дьо тен и пудра. Само ако има нужда използаш малко коректор, за да не се забавиш прекалено много в нанасянето му. Директно посегни към палитрата със сенки, която задължително трябва да съдържа поне един непредвидим цвят – оранжево, червено, ярко синьо, жълто дори. Тези нюанси са истинска бюти тенденция и обещават да съберат погледите в теб. За нанасянето им не се изисква много време, защото стига да сложиш само един цвят и готово. Нанеси го само до сгъвката на клепача и не по-нагоре.

Всичко е в червилото


Страхотна макиаж визия, която е подходяща, както за през деня, така и за вечерно време, защото е нежна и много женствена. Тя приковава погледите с помощта на червилото, защото то ще бъде под светлините на прожекторите. Можеш да създадеш тази грим визия за по-малко от 10 минути, обещаваме. Започни с bb крем, той ще изравни тана ти много нежно и няма да мъчи кожата ти, а точно напротив – ще се грижи за нея, докато е на лицето ти. Продължи с лека пудра, която матира. По желание може да използваш руж или бронзър в зависимост дали си по-светла или по-тъмна и накрая завърши с червило... то трябва да е тъмно. За да ти се получи страхотно първо очертай устните си с добре подострен молив. Така ще избегнеш грешките. Не забравяй, че когато правиш макиаж, който се гради на червилото трябва винаги да го носиш с теб, за да нанасяш леки и фини поправки ако са нужни.

Повече за: Твоите най-големи макиаж тайни

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Lash Sensational Mascara

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York The Burgundy Bar

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 50 Voyager

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да изберем най-подходящия бронзант?

Познаването на тона и подтона на кожата е изключително важно при избора на грим и създаването на красива визия. И за избора на бронзант се отнася също...