Лек грим за кожа с бронзов тен

Всяка дама се чувства по-уверена и по-красива когато кожата и е хванала лек, бронзов загар. Хубавото на шоколадовия загар е че стои достатъчно свеж и красив сам по себе си на всяка жена, и не бива да прекаляваме с грим продукти които използваме. Вижте кака да се сдобием с красива летна визия, без да поставяме излишно количество грим.

Естествена визия в три стъпки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Ще подчертаете красивата си кожа в три леки стъпки, като използвате бронзант, спирала и гланц за устни. Дневният грим предпочита бронзант с матов завършек, а винаги може да заложите на продукти с розов или златист оттенък. Върху миглите нанесете два пласта спирала осигуряваща обем. За перфектен завършек на визията си, изберете гланц за устни в пастелен нюанс.   

Хайлайтър? О да!

Хайлайтерът е страхотен продукт, вашият съюзник в мисията „летен грим“. Продуктите  с бляаскави частици този път са в главна роля. Приложете хайлайтера върху най-изпъкналата част на скулите, над горната устна и по цялата дължина на носа. Тази игра на светлосенките е съвършена основа за създаване на красив грим.

Свтли тонове върху клепача

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Този път, оставете тъмните сенки отстрани, защото в съчетание с бронзовия загар правят да изглеждате изморени и с няколко години по-възрастни. Шоколадовият тен предпочита сенки за очи от светлата цветова гама. За постигане на възможно най-естествена визия, заложете на сенки в телесни, златни, нежнорозови или прасковени тонове. Това са цветовете които карат брозновия тен да изпъкне в пълната си красота.

Ярко обагрени устни

Лекият грим за кожа с бронзов загар ви дава свобода в разкрасяване на устните. Ярко обагрените устни на фона на кожа с бронзов загар са прекрасен избор за красив вечерен грим. Всички топли оттенъци на червеното примесени с оранжево, кораловите и яркорозовите тонове стоят перфектно на момичетата с кожа, целуната от слънцето. Важно е устните да са на преден план, а останалия грим трябва да е едва доловим. Всъщност, един пласт спирала и малко количество бронзант са напълно достатъчни.

Злато и бронз

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Това са двата цвята към които несъмнено трябва да се насочите, ако се опитвате да подчертаете красивия летен тен на кожата си. Не е важно дали ще оцветите устните си, клепачите или ще докоснете леко скулите си с тях, избирайте златни и бронзови тонове и играйте с тях. Акцентирайте върху миглите и красиво оформените вежди, чувствайте се красива и се отдайте на щастливи емоции.

Повече за: Как да възстановим кожата си след излагане на слънце

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Поръчайте веднага
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Romantic

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Master Chrome

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило , очи, гланц за устни , лице, лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Чувала ли за контуриране на миглите?

Важна новина за всички почитатели на гримовете: контурирането на миглите е новият феномен в сферата, които ще покори планетата...