Lash Freak спиралата с най-специалната четка покорява света

До сега се предлагаха само няколко основни форми за четка на спирала, които определят коя спирала какъв ефект има. Сред най-разпространените са големите, гъсти четки, тесните четки, както и четки с извивка. Urban Decay обаче за пореден път вдига летвата, създавайки нещо дръзко, различно и напълно необикновено.

Време е да покажеш лудата си страна, а Lash Freak спиралата с иновативна асиметрична четка, ползваща се по три различни начина, ще ти помогне в това начинание.

Спирала за най-обемни и дълги мигли досега

Lash Freak спиралата осигурява невероятните 23,6 пъти повече обем и цели 40% увеличение на дължината на миглите. Дълготрайната ѝ формула не става на бучки, не се размазва и издържа и до 20 часа. С нея миглите ти ще бъде по-дълги и луди от всякога, и то докато извършваш всичките си задължения за деня, през различните предизвикателства и дори при вечерните излизания. Това значи, че топлото време, изпотяването и физическата активност нямат ефект върху тази спирала.

Иновативна Lash Freak асиметрична четка

Четката на спиралата е с дизайн, позволяващ да се ползва по три различни начина, с което вдига летвата за гримиране на очите. С тази дръзка четка можеш със само три движения едновременно да увеличиш обема, да подчертаеш и повдигнеш миглите

3 стъпки до по-голям обем на миглите

Въпреки че вероятно четката на тази спирала ти изглежда необичайно, всяка нейна част и страна си има функция. Направи тези три стъпки, за да дадеш на миглите си изразителен обем, дължина и дълготрайна извивка:

1.         Увеличи обема на миглите

Започни нанасянето на спиралата Lash Freak с асиметричната страна на четката. С тази страна ще нанесеш максимално количество спирала и ще постигнеш невероятен обем на миглите.

2.          Подчертай и раздели миглите

Самия връх на четката ползвай, както за да подчертаеш всяка отделна мигла и да ги разделиш една от друга, така и за да изтъкнеш долните мигли.           

3.         Допълнително повдигни миглите

Обърни четката наобратно, като допреш заобления край под миглите, за допълнително повдигане и извиване на миглите.

Остава ти само да се наслаждаваш на най-лудите и обемни мигли досега.

Ostaje ti samo još da uživaš u najotkačenijim i najvećim trepavicama do sada.

Lash Freak спиралата и опаковката за път ще откриеш в парфюмерии Sephora.

Пробвай я и ни сподели впечатленията си!

Прочети повече за: Как се подчертават очите, когато носим предпазна маска: видео туториали

За този външен вид препоръчваме

  • Urban Decay Lash Freak Mascara

Свързани теми: грим , спирала , тенденция, дневен грим , лято, опушен грим, лице, Urban Decay, Lash Freak

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защити кожата си: Skincare трикове за студено време!

Грижата за кожата през студеното време изисква определени промени в skincare рутината, а добрите съвети и трикове ще ти помогнат възможно най-лесно да...