Lancôme Matte Shaker - Бъди луда. Бъди мат!

Революцията на смелостта започва с Matte Shaker на Lancôme

мат шейкър

През  2016 г. Lancôme свали булото на своя Juicy Shaker, олио за устни в плодови цветове за ценители, което разклащате преди всяко нанасяне, за да може неговият уникален, деликатен, мек апликатор гъба да се напои с по-голямо количество от продукта … създавайки нежна грижа, която пристрастява.

Тази година сагата продължава с Matte Shaker, течно червило с дръзки, светли, наситени цветове. Иновативната му емулсия го прави два пъти по-фино и интензивно от конвенционалните червила. С новия си апликатор гъба, разработен за прецизно нанасяне,  то създава едно наистина  чувствено преживяване. 

Резултатът? Изразителни устни, матирани за минути, без размазване и структура на втора кожа. 

Да обобщим смелата формула на Matte Shaker:

Интензивни наситени с пигмент цветове

+

Лесна за нанасяне течна формула

+

Матирани устни =
Мигновен уау ефект!

шейкър 2

Устните са дръзки, матирани, с наситен цвят

Ето в какво се изразяват специалните му качества: Lancôme разработва уникална и  иновативна формула за своето ново поколение течни червила. Едно е сигурно, Matte Shaker е червило, което няма аналог...Доказателства  x 4

Уникална формула, която осигурява перфектно нанасяне  

Matte Shaker се основава на иновативната технология Свръх-тънък филм (UTF), която е вдъхновена от структурата на фон дьо тена. Това прави течното червило Matte Shaker два пъти по-леко и интензивно  от конвенционалното червило.

шейкър

От структурна гледна точка, неговата   инвертирана емулсия съдържа голямо количество летливи компоненти  като вода, която се изпарява  веднага след нанасянето на продукта, оставяйки само необходимото: пигменти и полимери. Тук е и тайната на формулата, която не се размазва. Тази технология обещава втора кожа, усещане за недокоснати и непокрити устни за няколко минути, без да пренебрегваме изключителната покривност и оптималната устойчивост, час след час.

Заедно с  оптимизирания апликатор гъбичка, Matte Shaker осигурява интензивен резултат с едно бързо и лесно движение.

Разклатете!

мат шейкър

Matte Shaker съчетава  цялото пристрастяване и удоволствие на действието на Juicy Shaker: разклащате флакона преди да го ползвате, за да напоите апликатора гъбичка. Когато дойде моментът за нанасяне, той  осигурява точното количество продукт за покриване на устните и им придава мекота и създава копринено усещане.

Нанесете!

С този апликатор устните могат да се украсят с цвят за броени секунди. Неговата формула наситена с  пигменти, е предназначена да създаде на устните усещане за „втора кожа”. Изключително фино,  комфортно и истински чувствено, то им придава цветен живот, без да създава усещане за  натрупване. 

Бъдете дръзки!

Резултатите нямат еквивалент. Наситеният с пигмент завършек на  Matte Shaker създава  дълбоки, изпълнени с енергия цветове, които проникват в устните докато апликаторът се плъзга, оставяйки след себе си една доловим,  комфортен филм, който е траен през целия ден.

Устните са матирани!

Има само едно условие: БЪДЕТЕ СМЕЛИ!

Повече за: “Absolutely Rôse!” пролетна колекция Lancôme

 

Свързани теми: червило, устни, Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Срок на годност на грима: кога е време за нов?

През този период ние сме още по-отдадени на грижата за кожата от всякога и целта ни е да под предпазната маска лицето ни да бъде чисто, добре поддържа...