Кръглата очна линия

Няма как да противоречим на Седмицата на модата в Ню Йорк, мястото където за първи път забелязахме кръглата очна линия. Там тя се повяви по лицата на прелестните модели.

Лесна за създаване


Тази тенденция е изключтелно лесна за създаване, дори бихме я определили като по-постижимата версия на прелестната очна линия със заострен край, която толкова трудно успяваме да изрисуваме без забележки. Този тренд може да се постигне, както с очна линия, така и със сенки за очи или молив. Нашето предложение е да започнеш със сенки, за да успееш да усетиш точно какво се очаква от кръглата очна линия. Няколко опита и вече ще си напълно подготвена да смаеш всички.
Препоръчаната от нас палитра е Maybelline New York The City Mini Palette, която с компактния си размер ще задоволи нуждите на всяка жена. Започни нанасянето на тъмните сенки от средата на окото навън като повдигнеш четката нагоре, за да се получи плавна, но секси драматична чупка. Крайчето завърти навътре и запълни.  Същите движения можеш да повториш с очна линия.

Усещане за небрежност


Идеята на кръглата очна линия е да носи усещане за небрежност, което, изглежда, ще е сред най-актуалните тенденции за пролетно-летния сеозон. Този трен е перфектен за всички красавици, които не се притесняват да привличат погледите, дори напротив – целят това. Погледът им ще е изразителен и нетипичен, смайващ и дори леко противоречив – все характеристики присъщи на жените с много характер.

Повече за: Как да поправим грешките с очната линия

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Sensational Liner

  • Maybelline New York City Kits Palette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как правилно се ползва бюти блендерът

Задавала ли си си въпроса как сме могли да живеем без бюти блендер...