Коригиране на пудрата и фон дьо тена

Напрегнатото ежедневие често ни изнервя, паникьосва и съсипва настроението ни, а с настроението ни съсипва и грима ни. Честото докосване на лицето по време на работни срещи, честото допиране на телефонната слушалка до бузата ни, както и изпотяването предизвикано от стрес са най-често срещаните причини за развалянето на добрия ни макиаж.

Фиксирането му може да е както приятна и забавна задача, така и трудна и почти невъзможна по успеваемост мисия. За да се справиш с коригирането на фон дьо тена  и пудрата ти, ти подготвихме няколко насоки, които да следваш, за да избегнеш грешки, които да те вбесят по средата на динамичния ти ден.

Грешка 1


Когато сме решили да коригираме фон дьо тена си трябва да забравим тотално за възможността да поставим отново продукта върху лицето само на местата, на които е очевидно, че той се е развалил. Запълването на дупките, както бихме нарекли тази грешка най-точно, е абсолютно забранено ако искаме да имаме приличен грим до края на деня.

Грешка 2


Често по време на суматохата през деня забелязваме тъмните си кръгове под очите, които макар и добре гримирани сутринта, до обед вече се виждат отново. Никога не си позволявай да ги маскираш с наслояване на пудра в зоната под очите. Точно там този продукт се насъбира най-лесно и създава повече от неприятна картинка за теб и околните.

Грешка 3


Случва се в бързането да решим да нанесем нов слой фон дьо тен върху цялото си лице без дори да сме почистили грима, който сме нанесли сутринта. Това е абсолютно недопустимо. Набави си мокри кърпички за сваляне на грим и деликатно, избягвайки очите ти, за да запазиш макиажа си там непокътнат, изтрий фон дьо тена, пудрата и ружа си. Звучи сякаш ще загубиш повече време, но истината е, че това ще ти отнеме по-малко от минута и ще ти осигури чисто лице, което е готово за повторно нанасяне на продуктите. Всичко това можеш да свършиш в тоалетната на офиса, в мола или дори в колата, а макиажът ти, макар и повторно нанесен, ще изглежда максимално добре за максимално дълго време.

Повече за: Коректор и фон дьо тен - в каква последователност се нанасят?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Infaillible Total Cover Palette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , пудра

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Водоустойчиви гримове: ръководство за лятото

Проблемът с разтопения грим се решава много преди той да се покаже. Просто е – водоустойчивите гримове са единственото решение...