Коралови устни

Освен че е абсолютен хит, кораловият цвят съвпада идеално с почти всички цветове и е страхотно допълнение към всяка визия. Този цвят е подходящ както за ежедневна визия така и за по-тържествен грим. Но, и при избора на червило в коралов цвят много е важно подбирането на подходящ нюанс.

Избирай внимателно!


За дневна визия, на момичетата с по-светла кожа най-много подхождат червилата в светло коралов цвят с оранжев или прасковен подтон. За вечерен грим, изберете коралово червило в по-ярък червен нюанс.

Ако разкрасите и ноктите си в коралов цвят, със сигурност ще привлечете погледите на всички!.


Червилата в яркооранжев нюанс, както и тези с червеникав и кафяв подтон стоят чудесно на момичетата с по-смугла кожа. Съчетайте червилото с руж в същите тонове.

Няколко съвета за грим в коралов цвят


Важно е кораловото червило, независимо от нюанса, да е с матиращ ефект. Избягвайте кораловите червила със седефен ефект, или с брокат. Не нанасяйте гланц след нанасянето на коралово червило, тъй като лесно можете да превърнете модерното във вулгарно и натрапчиво.

Ако решите да заложите на оранжево червило, имайте предвид че този цвят привлича вниманието на околните и бъдете внимателни, тъй като лесно може да акцентира въху недостатъците ви. Затова, преди прилагане на червилото бъдете сигурни че цвета на червилото съвпада с този на кожата ви и зъбите.

Важно е кораловото червило внимателно да се комбинира с останалия грим. Не прекалявайте с очния грим и подчертаването на веждите. Най-добре е да използвате изискана очна линия и спирала или само леко да подчертаете скулите си.

Повече за: Очната линия и парти визията

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Color Sensational Shocking Coral

  • Maybelline New York Color Sensational Vibrant Mandarin

Свързани теми: червило, пролет

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Пъпки и комедони: Основни стъпки в правилната грижа

Сигурни сме, че ти самата знаеш колко усилия коства борбата с комедоните и пъпките. За да спечелиш борбата, трябва да научиш кои са правилните стъпки ...