Копирай визията: Джордан Дън

"Дължиш на себе си да запалиш света" – това е девизът и (и доста деликатната и татуировка) който я води и подтиква да изразява емоциите, енергията, смелостта и хубостта си.

копирай визията джордан дън

Особено след участието и във видеото към парчето "Yonce"  на Бионсе Ноулс, стана очевидно че лицето на Maybelline има особено излъчване, атрактивно и същевремено #edgy­, което кара милиони момичета по света да следят всяка нейна промяна и да се опитват да я подражават.  

За мен е голяма чест да стана част от посланиците на Maybelline. Надявам се че ще успея още повече да привлека вниманието към марката. Красотата и добрите вибрации са онова което и мен ме привлече към тази марка, а сега самата съм част от всичко. Сбъднах мечтата си“ – разказва тя.

Във времето, когато звездите ежедневно показват лицата си без грим, и когато създаване на впечатляващ грим изисква големи усилия, уверени сме че ще се съгласите че британката може да носи грим в кежуъл стил по всяко време. На стройната и фигура всичко стои перфектно, като че ли така е родена.  

копирай визията джордан дън1

Но, хайде да се съсредоточим върху по-софистицирания и вариант (но все пак младежки и готин), който и вие лесно можете да изкопирате с дрехите които вече имате в гардероба си.

Може би си мислите че съчетанието от обикновена блуза и пола тип молив е подходящо само за делова среща или офис, но представете си само...кралско синьо и смарагдово зелено? Цветовете които придават свежест към цялата ви визия. Подберете обувки на висок ток и чанта в един или два тона по-светъл нюанс и ще получите уникална визия за която всички ще се съгласят че е изключително сполучлива. В очите ви ще се вижда самочувствие.

копирай визията джордан дън2

За изсяло #Onpoint визия, трябва да имате и подходящ грим. Каква е тайната на Джордън?

Отделям много време за веждите си. Винаги! Обожавам Maybelline Brow Drama Pro Palette и Nudes Eye Shadow Palette, които са отличен избор“ – разказа красивата англичанка и разкри тайната за очароветлния си, пленителен поглед.

Повече за: От дневна към hot night грим визия в само 6 стъпки

За този външен вид препоръчваме

  • The Nudes Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Brow Drama by Maybelline New York

Свързани теми: грим , известни , тенденция, тенденция, копирай визията

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Най-добрите матови червила за 2019-та

Въпреки че през пролетните дни за кратко слязоха от престола и дадоха думата на блясъка, матовите устни се завръщат с пълна скорост и отново превземат...