Копирай визията: Джиджи Хадид на наградите Much Music Awards

С появата ѝ на червения килим температурата сякаш рязко се повиши! Интересният тоалет ѝ стоеше перфектно, допълнен с дискретен грим и малко бронзов блясък... Копираме!

 

Лице: 

На първо място праймър. Добрата основа за грима е половината от работата. Известният визажист Патрик Та нанесе върху кожата на Джиджи Хадид праймър Baby Skin на Maybelline, особено подходящ за свиване на порите. За такива поводи е необходим дълготраен фон дьо тен, затова е използван 24-часовия Superstay на Maybelline за равномерен и постоянен тен. С палитрата за контуриране V Master Contour на Maybelline се подчертава костта на скулите – върху линията точно под костта на скулите се нанася бронзантът. В зоната под очите се нанася коректор. Важно е винаги да се избира коректор, който е с два нюанса по-светъл от цвета на фон дьо тена. За допълнително озаряване се нанася по-светлата част на продукта V Master Contour на върха на скулите и в центъра на носа.

Oчи:

За такъв мек и чист поглед е важно да се придържаме към nude сенки. След това извийте горните мигли и нанесете спиралата Push Up Drama на Maybelline върху горните и долните мигли. За толкова чист и блестящ поглед Патрик Ка приложи един много добър гримьорски трик. Научи кой!

 

Устни:

Първо молив в цвета на устните, с който ще оформите и леко ще покриете повърхността на устните. След това изберете кремообразно матово червило в червен цвят с оранжев нюанс за тази гореща визия. Нанесете го с четка за червило, за да гарантирате съвършени извивки на устните. 

Това е! Готова ли си да привличаш погледите като Джиджи Хадид!

Харесва ли ти? Изгледай нашия видео урок за NY Urban Look, в който известният гримьор Александър Джикич разкрива редица гримьорски трикове!

За този външен вид препоръчваме

  • Vivid Matte Orange Shot Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • V Master Contour Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Push Up Drama Maybelline New York

  • The Nudes Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , сенки за очи , червено червило , известни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ексклузивно: гримирай се като най-известните звезди на фестивала в Кан

От много жени, стъпили на червения килим, ние избрахме да ви представим три, всяка с изцяло различен стил...