Копирай визията – Камила Кабело

Камила Кабело покори както световната сцена така и сърцата на публиката. Талантливата изпълнителка се превърна в идол на младите момичета по света, които се опитват да копират визията и. Ние ще ти разкрием тайните за красота на красивата кубинка.

1. Тайната на пленителния поглед

 

A post shared by camila (@camila_cabello) on


Един от козовете на магнетичната изпълнителка е пленителния и поглед. Камила използва добре познатия трик, придаващ обем и плътност на миглите и. За да подчертае карасотата на очите си, тя използва молив с който очертава клепача в корена на миглите. Това мигновено прдава обем и плътност на миглите. ОСвен това, Камила е голяма любителка на спиралите, и най-често залага на  X Fiber от Loreal Paris спиралата която добавя допълнителна дължина към миглите и.

2. Хайлайтърът е необходимост

Кожата на красивата кубинка винаги изглежда безупречно а това се дължи на умелото и съчетаване на руж и хайлайтър. Камила нанася малко количество хайлайтър върху скулите, носа както и над горната устна, точно в сърцевидната линия.

3. Колкото по-малко, толкова по-добре

 

A post shared by camila (@camila_cabello) on


Камила е привърженик на семплия грим и естествената визия. Най-често залага на сенки в натурални тонове, с един или два тона по-светли от естествения цвят на кожата на клепачаите. И при избора на червило, Камила следва същото правило и избира продукти в нежни нюанси, подчертаващи естествената и красота. Често можем да я видим с червило в прасковен нюанс или червило от кафявата цветова гама.   

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Superstar X Fiber Black Mascara

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , известни , копирай визията

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Летен грим: Грим без грим визията, в която ще се влюбиш това лято

Летният грим трябва да е различен, свеж и семпъл, а контурирането, многото пластове и техники за матиране оставяме за някои по-студени дни. С други ду...