Копирай визията : Галена

Хитовата изпълнителка е сред най-големите ни родни вдъхновения по отношение на макиажа. Винаги безупречна, Галена е от онези жени, които могат да сменят техните в грима и всеки път да изглеждат зашеметяващо. В настроение за горещи летни забавления, решихме да изпробваме една от визиите на певицата, които видяхме в Instagram. Последвай нашите стъпки, за да се превърнеш във фатална красавица, като любимата брюнетка.

1. Космически поглед  
Tой е всичко, от което се нуждаеш, за да оставиш истински силно впечатление. Макиаж майсторите на Галена се съсредоточават точно в очите и завъртат всичко останало около тях. Погледът е фокус моментът на този грим. За да го постигнеш си набави добрър черен молив. Ако е водоустойчив ще се задържи доста по-дълго време, осигурявайки ти сигурност за целия ден и вечер. 
 
2. Миглите!
За да се завърши добре грима на очите трябва да добавиш последния щрих, който е спиралата. Спиралата за обем е продуктът, в който се кълнат милиони момичета и хиляди гримьори. Точно такава ти трябва, за да завършиш с омайващия поглед.

 

A photo posted by @galena1 on


3. Коригирай без проблем 
За да прикриеш малките несъвършенства ти трябва коректор. Той ще скрие малките точици, тъмните гръгове и ще придаде свежест на областта около очите. Текстурата на коректора е от изключително значение – колко по-плътен, толкова по-покривен.  
 
4. Изравнително 
За кадифена кожа ти трябва и кадифен фон дьо тен. Той ще изравни тена ти и ще придаде завършен вид на лицето. За лятото е важно да съсредоточиш вниманието си върхо продуктите  от този тип, които съдържат зашитен фактор срещу UV лъчите. 
 
5. Скули! Скули! Скули
Както забелязваш на снимката на Галена ясно се виждат добре подчертаните скули. Без да са натрапчиви, те придават структорираност на лицето и го издължават по умел начин. Руж с бронзови отблясъци би прилягал перфектно на огнените блондинки. За русокосите красавици – прасковените тонове са правилният отговор.

 

Свързани теми: спирала , очна линия, руж , фон дьо тен , известни

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Made for All: Колекция червила за всеки тон на кожата

Покупката на ново червило може да бъде изключително забавна когато вече знаеш какво търсиш и кой продукт ти отива най-добре. Но какво се случва, кога...