Копирай грим визията на Ева Лонгория

Тя е със съблазнителна фигура, и затова, не учудва фактът че, Ева е любител на дрехи които подчертават всяка съблазнителна извивка на тялото и и винаги са добре съобразени със съвършената и фигурата.

Следвайки правилото „по-малкото е повече“, Ева почти винаги е със стилен и елегантен тоалет, съчетан с минимално количество бижута и аксесоари.

Същото е и с нейния грим. Ева в гримирането залага на децентни цветове, които подчертават естествената и красота, така че почти никога не греши.Латино чаровницата за официалните поводи избира сенки за очи в сив цвят, които перфектно се сливат с черните. За по-децентен но изчистен грим, нанесете сива сянка върху целия клепач, или я смесете със сянка в кафяв тон, точно както го прави известната „Отчаяна съпруга“.

Тези нюанси добре се съчетават с черен молив за очи или очна линия. Сивата сянка е доста светла, затова не е дълготрайна и избледнява след няколко часа след прилагането.

С руж в кафяв нюанс, скулите и са ясно изразени и допълнително подчертани с хайлайтър. Цялата си визия, Ева допълва с червило в телесен цвят, подходящо за есенните дни и всички любителки на леките, естествени нюанси.

Повече за: Перфектно съчетание на бляскава мода и градски стил

Свързани теми: грим , сенки за очи , официален грим, очна линия, очи, червило, руж , известни , стил , мода , Ева Лонгория, копирай визията

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да постигнем ефекта на двойна очна линия?

Този неустоим ретро стил с футуристични елементи се пренесе от модните подиуми върху почитателките на грима със скоростта на светлината, а причините з...