Контуриране за напреднали

Приготви се да контурираш лицето си, както го правят макиаж майсторите на звездите. Стъпка по стъпка, с внимание и желание – всичко е възможно!

#1 Bb кремът е перфектното начало


Bb кремът стана изключително популярен и напоследък и много жени започват своя макиаж именно с него, защото има свойствата на крем, който се грижи нежно за кожата ти, но в същото време покрива лицето ни с лек цвят, който няма интензивността на фон дьо тен.  Започни с него, нанеси го и го остави да попие добре. Той ще придаде свеж блясък на кожата ти, ще остави порите и да дишат, за да я подготви за същинската част на контурирането. Набави си три тона по-тъмен bb крем, който спокойно можеш да използваш като продъукт за контуриране. Нанеси го с подходяща за целта четка по дължината на скулите ти като линията продължи почти до ухото ти. Когато добре размажеш линийките ще видиш, че вече се е създала оптическа илюзия за по-издължено и слабо лице.

#2 Не забравяй челото!

Много представителки на нежния пол забравят колко е важно челото за добре балансирания макиаж. Не пропускай да контурираш и него като направиш полукръг от края на веждата ти до средата на челото, като през цялото време движиш четката в близост до косата ти. Размажи добре.

#3 Челюстта също е важна

Лицето ти няма да изглежда по-слабо ако наблягаш само на контурирането на скулите. Челюстта е от основно значение в тази макиаж задача. Подчертаването на челюстта ще накара двойната ти брадичка да изчезне и ще придаде по-остри черти на излъчването ти. Първо бъди сигурна, че лицето и скулите ти са един и същи цвят, за да не изглеждаш смешно, когато излезеш от дома си. След това нанеси по линията на челюста тъмния цвят, който ти служи за контуриране.

#4 Направи носа си по-тънък


Много звезди изглеждат сякаш са използвали услугите на пластичен хирург, но бурно отричат това и отдават перфекната форма на носовете си на контурирането и неговата способност да играе със светлината. Възползвай се от силата на контурирането ако мислиш, че имаш нужда от по-тъничък нос, който да стои по-нежно на лижето ти. Нанеси контуриращия продукт в U-образна форма по дължината на носа си и след това размажи добре. Ще видиш разликата, която дава отражение върху цялостното ти излъчване.

#5 Добави отблясъци

Хайлайтването, както вече е популярно на всички, е техника, която ти помага да озариш лицето си с блясък точно на местата, които искаш. За целта ти е нужен стробинг стик Maybelline New York FaceStudio Master Strobing Stick Illuminating Highlighter, който да ти осигурни желания ефект.

#6 Фиксирай макиажа си


Когато приключиш с контурирането завърши грима си с пудра, която е фиксираща и, която издържа на дневните влияния, които развалят макиажа ни като стреса, изпотяването и излишното докосване.

Повече за: Контурирането вече не е тайна – 3 трика за съвършена визия

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Dream Fresh BB

  • Maybelline New York Fit Me

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Face Studio Blush 40 Pink Amber

Свързани теми: грим , контуриране на лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тенденция Еуфория

Ако си успяла да видиш визията еуфория в профилите на известните личности и искаш да ги копираш, тогава най-важното е овладееш техниката за нанасяне н...