Контуриране на нос за начинаещи

В днешно време има голям брой момичета, които не харесват формата на носа си, а именно той може да направи излъчването по-нежно и по-женствено. Ако и ти си сред тях, не е нужно да понижаваш самочувствието си, да набиваш комплекси и да се ограничаваш. Има решение -  да оформиш носа си с грим и контуриране. Да, нашумялата напоследък тенденция може да ти помогне да придадеш желаната форма на носа.

Преди да започнеш с контурирането, подготви лицето си като нанесеш качествен хидратиращ крем, а след това фон дьо тен съобразен с твоя тип кожа.

 • Първа стъпка

  Първа стъпка

  Избери коректор, с един тон по-светъл от естествения цвят на кожата ти. Можеш да използваш течен коректор или под формата на стик. Нанеси продукта по дължината на носа, и с помощта на пръстите си разнеси добре.

 • Втора стъпка

  Втора стъпка

  Избери бронзант с един тон по-тъмен от естествения свят на кожата ти. Препоръчваме ти да използваш продукт в цвят от студената гама, а да избягваш оренжевите подтонове. Бронзантът ще подчертае красивите черти на лицето ти, затова го нанеси с пръсти от двете страни на носа си. С леки потупващи движения разнеси добре, така че да няма резки линии.

 • Трета стъпка

  Трета стъпка

  За по-ефектно контуриране, нанеси още малко бронзант за да създадеш светлосенки. С помощта на четка, нанеси тънка линия по цялата дължина на носа, като се стараеш да разнесеш добре продукта. 

 

Повече за: 3 стъпки към по-успешно контуриране

 

 

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Paris True Match Concealer

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Glam Bronze

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Hydra Expert 24h

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , контуриране , хайлайтър, коректор

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за най-красивите прически за 2019-та

Представяме ти най-актуалните прически за тази година, които излъчват силна доза увереност и наяколко визии, които им пасват перфектно...