Контуриране на лице за вечерен грим

Предстои ти вечерно излизане и трябва да започнеш да се гримираш. Да съчетаеш тоалета с прическата, да подбереш правилните нюанси сенки и червило. Но, когато става дума за контуриране, питаш се кои са основните правила на тази техника при вечрния грим.

Kласиката винаги е удачен избор
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ако не си достатъчно сръчна, недей да експериментираш. Рискуваш да развалиш всичко още от самото начало, а на лицето ти да останат следи от различни продукти. Играй на сигурно и подчертай леко скулите си и използвай хайлайтър и бронзант в по-голямо количество. Не се опитвай да съчетаеш лако гримирани очи с ярки устни, защото по този начин очите ти ще изглеждат изморени а цялостната визия не толкова красива.

Kонтуриране на очи и нос
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Понеже в разгара на купона има голяма вероятност да поискаш да заснемеш някоя и друга снимка с приятелите си, трябва да бъдеш подготвена за безупречна снимка, за да се представиш по най-добрия възможен начин. Важно е да запомниш че, всяка различна светлина дава различни визии. Ти трябва да се стараеш грим визията ти винаги да е безупречна и затова е важно да имаш търпение и добре да овладееш техниката за контуриране. Отделяй достатъчно време за всяка стъпка за създаване на красива визия, която да те направи звезда на вечерта.

Цветното е на мода
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Не се страхувай да използваш контуриращ продукт с нюанс по-тъмен от онзи който използваш за ежедневния си грим. Това особено важи ако залагаш на тъмно червило. Също така, важно е накрая да матираш кожата, като използваш подходяща конпактна пудра. Време е да покажеш на всички гримьорските си умения.

Повече за: Контурирай правилно!

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Master V Contour

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Master Strobing Stick

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , контуриране на лице , контуриране , вечерен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш за лятна прическа

Новоизрастналата, неподдържана и цъфтяща коса, претърпяла същия стрес като нас, трябва да бъде преобразена...