Комбинирай различни праймъри за страхотен резултат

Създаването на добра основа за грим не е толкова трудна задача ако имаш правилния продукт и знаеш какъв краен резултат търсиш. Топ гримьорите дори съветват да не се притесняваме от основите и да ги смесваме в зависимост от различните ни нужди. За да те улесним в тази задача ще фокусираме вниманието ти върху продуктите на L’Oreal Paris от серията Infallible, които предлагат няколко на брой праймъри за различни нужди, които биха могли да бъдат смесени по съвършен начин за идеален краен резултат.

Ново приключение

primeri

Петте праймъри от серията Infallible са създадени, за да позволят на макиаж продуктите ти да проявят най-добрите си качества, а кожата ти да изглежда гладка и много здрава. Infallible Mattifying Prime може да бъде началото на твоето праймър приключение, защото този продукт матира кожата и минимизира порите, подготвяйки я за последващия грим. Друг продукт, който осигурява матов завършек е Infallible Primer Shots Mattifying, който е създаден за 24-часова издръжливост. Въпреки формулата за кадифена кожа, този праймър се грижи за хидратацията и с леката си формула оставя кожата да диша. Ако пък имаш нужда от блестящ ефект, то твоята основа от серията е Infallible трябва да е  Infallible Primer Shots Luminising.

primeri

За различните нужди на кожата ти е добре да смесиш Infallible Primer Shots Anti Redness, Infallible Primer Shots Anti Fatigue и Infallible Primer Shots Pore Refining. Първият продукт е със зелен цвят и трябва да  бъде нанасян само по местата с леки зачервявания, защото пигментът на зеленото неутрализира червените тонове и подтонове. Вторият от гореизброените продукти е създаден, за да заеме място под очите ти, точно където са тъмните кръгове, за да ги заличи и да даде свежест на излъчването ти, а Infallible Primer Shots Pore Refining ще работи в посока заличаване на твърде широките ти пори. Те обикновено се намират по носа и по бузите в частта около носа.

Не забравяй да почистиш кожата

Този микс от страхотни продукти ще ти помогне да създадеш най-стабилната основа за грим, която си имала до сега, така че да работи за теб достатъчно дълго и достатъчно надеждно. Не забравяй, че винаги преди да започнеш да нанасяш основа трябва да измиеш лицето си, за да започнеш начисто, както се казва. Красивият грим може да бъде създаден само върху добре почистена кожа.

Повече за: Как да изберем правилния за нас праймър?

За този външен вид препоръчваме

 • L'oreal Paris Infaillible Primer Anti-Fatigue

  Поръчайте веднага
 • L'oreal Paris Infallible Luminizing Primer

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infaillible Mattifying Primer

  Поръчайте веднага
 • L'oreal Paris Infaillible Primer Pore Refining

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , лице, праймър, основа за грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Съвети за възстановяване на уморена и бледа кожа

С времето кожата ти губи естествения си цвят и блясъка си...