КОД: 50+

И трите са пример с работата си, със семействата си, с успехите си, с огромните си усмивки, които издават благост и щастие. Анди Макдауъл, Сюзан Сърандън и Джулиан Мур са актрисите, които доказват, че годините трябва да се носят с гордост, защото издават за живот изпълнен с приключения и върхове.  Трите не случайно попадат сред нежните посланици на L’Oreal, които пропагандират красотата, разбивайки бариери и възприятия. Вдъхновени от тези три забележителни жени си позволяваме да дадем три безценни съвета на всичи жени, които са щастливи със своите години и няколко бръчки от усмихване.

1. Използвай матово червило в nude цвят


Джулиан е най-удовлетворена в компанията на семейството си. Дори когато е с тях тя не пропуска възможност да изглежда красива, а червилото е с непрестанно присъствие в нейния бюти несесер.  Актрисата залага на червени червила, когато е под светлините на прожекторите, но когато е с близките си използва главно матови червила в nude палитрата. Те омекотяват изражението на лицето и подчертават нежно усмивката без да се натрапват.

2. Подчертай веждите си


Анди Макдауъл е пример за уверена жена, чието присъствие спира духа и приковава погледа. Нейната нежна природа изпъква още повече заради добре подчертаните вежди, които дават дълбочина на погледа. Не се притеснявай да ги запълниш леко с подходящ продукт – по този начин няма да сгрешиш.

3. Дaвай воля на драматичните си очи


Много дами на една по-сериозна възраст се притесняват да подчертават очите си, за да не изглеждат твърде смели с макиажа си и, за да не подсилят неволно леките бръчки около очите, които са абсолютно нормални. Сюзан Съдандън няма това притеснение и точно това й помага да бъде така неотразима. Вземи пример от нея и си набави спирала за обем. Може да не я комбинираш с очна линия или сенки, а просто да я оставиш сама да подсили погледа ти, като разтвори, като ветрило, миглите ти. Не можеш да си представиш, колко освежаващо ще е това за теб и самочувствието ти.

Повече за: Реши теста и открий кой е твоят цвят червило

Свързани теми: грим , грижа, известни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да намалим блясъка на лицето и да скрием порите при гримиране

Хората с мазна, комбинирана и проблемна кожа, знаят колко е неприятно кожата им да лъщи дори след гримиране, особено в моментите, когато е от решаващо...