Класическият макиаж, от който не можем да се откажем

Макиажът  е вселена, която ни дава безброй избори – за дните, в които сме в настроение да се забавляваме, за дните, в които работата ще бъде повече от нужното, за всички дни, в които искаме да сме красиви. Макар разнообразието от техники и комбинации, има три класически грим визии, от които отказваме… да се откажем и вярваме искрено, че дори използвайки само тях можем да бъдем неотразими всеки ден.

1. Макиаж с главно действащо лице: опушените очи


Те са магнетични, приласкаващи, придаващи изключителен сексапил. Опушените очи са тренд, който няма да си тръгне от макиаж сцената, точно напротив – той еволюира и се адаптира спрямо най-новите и актуални тенденции. Опушените очи са малко по-трудни за създаване, но справиш ли се с техниката – ще имаш поглед за милиони. Класическите опушени очи се сътворяват главно благодарение на палитра с черно-сиви сенки, но може да изпробваш и кафеникавите нюанси, които ще ти дадат много по-олекотен ефект, който все пак е атрактивен.

2. Макиаж с главно действащо лице: nude цветовете


Толкова модерни, nude цветовете са абсолютният макиаж хит в последните месеци. Те са завладели палитрите със сенки, червилата и моливите за устни. Тези нюнси обещават лесно прилагане към всички житейски ситуации. За вечеря в романтичен ресторант, за разходка с приятели или за бизнес среща, естествените нюанси са твоята печеливша стратегия. Заложи на червило, което си кореспондира добре с цвета на кожата ти и сенки, които да придадат лека дълбочина на окото ти без да оставят впечатление за тежък грим.

3. Макиаж с главно действащо лице: очната линия и червеното червило


Очната линия и червеното червило имат особена връзка от много, много години. Те са комбинация, която често избират жените убедени в своя сексапил, жените, които не се страхуват да покажат дивата, която крият дълбоко в себе си. Тази комбинация е препоръчителна за вечерен макиаж, дневното и използване може да изглежда не добре премислено и твърде набиващо се на очи. Перфектна комбинация, както за блондинки, така и за брюнетки, очната линия и червилото са избор, който трябва да направиш ако искаш да бъдеш забелязана.

Повече за: Очна линия за дневна пролетна визия

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York The 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , устни, тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Козметичен хороскоп за 2020-а година

Познатият въпрос, който си задаваме докато лежерно си говорим, но и когато искаме по-добре да опознаем интересните за нас хора...