Кажи ми как ще празнуваш, за да ти кажа какъв грим да си направиш?

Какъв грим да си направим за вечерта на 31-ви декември зависи не само от настроението и тоалета ни, но и от празненството, което организираме или, на което ще присъстваме. Потънали в Instagram профилите на някои от любимите ни бюти влогъри и блогъри сме готови да ти споделим визии, които да подхождат на шумно парти, спокойна вечер с любимите и новогодишна нощ в чужбина.

Комфортът на дома

 

A photo posted by Lydia (@lydiaemillen) on

 

Лидия Милън е блогър, а и влогър, от Великобритания, която често е вдъхновение за нашите nude макиаж решения. Красавицата рядко променя грима си, а когато го прави, то е, за да смени червилото. Смятаме, че изчистеният грим, който се състои от фон дьо тен, пудра, контурираща пудра, спирала и червило е перфектното решение ако на 31-ви си решила да си на топло у дома заедно с най-близките ти хора. Макиаж, който не се натрапва изглежда изключително естествено за домашно празненство и в същото време излъчва определена нежност. Ако все пак искаш да добавиш празнична нотка, последвай примера на Лидия и заложи на червено червило.

Непознатата чужбина

 

A photo posted by Jayde Pierce (@jaydepierce) on

 

Какво по-страхотно от това да съчетаеш празнуването на новата година с едно незабравимо пътешествие. Много почитатели на топлите дни избират да избягат от България и да отскочат до слънчева Испания, а защо не и по-далеч – Индонезия например. Възможностите са много, а подготовката за новогодишния ти макиаж изисква да си взела с теб правилните продукти в грим несесера ти. За да те улесним ти предлагаме този грим, който изисква базовите продукти, които всяка дама носи със себе си – фон дьо тен, пудра, руж, спирала, молив за вежди и сенки. Точно сенките ще добавят нужната доза празничност, която няма да се натрапва. Все пак докато си в чужбина е важно да изразиш себе си, но и за твой комфорт да не се отличаваш твърде фрапиращо от тълпата. Този грим е ултимативният макиаж за новогодишната вечер по време на твоето страхотно пътешествие.

Парти до зори

 

Ако усещаш, че тази година е време за сериозно парти, което да покаже същността ти на истинска дива, то тези две визии биха били перфектни за теб. Да, ще отнемат стабилно време, но когато си готова няма да имаш равна. Блестящите сенки в комбинация с очна линия обещават да не останат незабелязани. Последвай примера на Вал и Сонджра и експериментирай с цветовете. Този сезон, макар, че е зима, макиаж тенденциите определят ярките цветове сенки като абсолютен хит, който да те извади от сивото ежедневие. Какво по-перфектно за новогодишната вечер от малко цвят, който демонстрира характер?

Повече за: Съвършено червено червило за новогодишната нощ

Свързани теми: грим , сенки за очи , официален грим, очи, червило, фон дьо тен , пудра, устни, тенденция, стил , вечерен грим, новогодишен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Неправилно гримиране и как да го избегнеш

За да изглежда гримът ти безупречно са нужни много знание, практика, но и грешки! Ние ще ти помогнем да разпознаеш и избегнеш някои от най-честите кло...