Като порцеланова кукла: съблазнителният и нежен грим на Барбара Палвин

Тен

Върху предварително обработено с пилинг лице нанеси овлажняващ крем или праймер и едва след като попие в кожата, започни с нанасянето на фон дьо тена. За да постигнеш порцелановия тен на Барбара, избери по-светъл фон дьо тен, който е най-близък до цвета на твоята кожа. Нанася се от центъра на лицето навън. Използвай пръстите си или специална гъбичка за по-прецизно нанасяне. Нанеси коректора под очите, до скулите, и в ъгъла на носа, след това потупай леко с пръсти и нежно блендирай с четката.

Oчи

Акцентът е върху очите. Затова е необходимо да се обърне специално внимание на техния грима. От nude палитрата избери сенки в червеникави тонове и ги нанеси по целия клепач. За такива мигли ти трябват изкуствени мигли или спирала с ефект на изкуствени мигли, която да нанесеш леко косо, като извиваш миглите към външния ъгъл на окото. При втория слой с върха на четката, от която преди това си отстранил излишната спирала, изтегли върха на миглите. Опитай спиралата L‘Oreal Superstar False Lash!

Вежди 

Акцентираните красиви очи се допълват от подчертаните вежди. Избери цвят, максимум 2 нюанса по-тъмен от цвета на косата, като първо фиксираш веждите с четка или восък, а след това нанесеш цвета с четка, следвайки посоката на естествения растеж на косъма. 

Устни

Устните в много бледорозово, също като цвета на роклята, бяха страхотно попадение! За да постигнеш този ефект предлагаме да нанесеш с потупкване малко количество фон дьо тен, а след това гланц за устни в нежнорозово. 

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Paris Infallible 24h

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Le Blush

 • L'Oreal Paris Brow Artist Kit

  Поръчайте веднага
 • L'Orea Paris Infallible Gloss

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal False Lash Superstar

  Поръчайте веднага

Свързани теми: Кан 2016, RedCarpet

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Омайни погледи и усмивки за милиони

Всичко това на червения килим на CFDA Fashion Awards...