Като две капки вода Гримът на любимите близначки на Холивуд

Винаги когато си помислим за тях и филмите, с които са ни разсмивали и радвали, се усмихваме. Те обче не го правят много, вероятно по същата причина, по която не можем да видим Виктория Бекъм усмихната откакто влезе в модната индустрия – защото феновете не искат това. Да, фешън почитателите са много по-критични, претенциозни и изискващи от киноманите, които с лека ръка ще простят всичко на любимите си кино звезди.

 

 Мери-Кейт и Ашли  Олсън могат да се похвалят  със своя суперуспешен моден  бранд, който им донесе признание  като дизайнери и творци. Брандът  се казва The Row и през 2012-а дори им спечели престижната награда CFDA Womenswear Designers of the Year. Като едни от най-стилните дами в индустрията движена от суетата, Мери-Кейт и Ашли често биват наблюдавани под лупа, но изглежда, че и двете вече са открили своя стил и трудно можем да намерим каквато и да е слабост във визията или грима им. 

 

За разлика от повечето звездни сестри те не се различават по нищо в своята макиаж техника. Вглеждайки се в техни снимки дори се чудим дали не се доверяват на един и същи гримьор, който до толкова добре познава лицата им, че винаги създава идентичен макиаж и за двете.

 

Ако едната е с опушени очи - и другата е, ако едната е без грим – и другата е. Важно е да подчертаем, че близначките подхождат към грима си като към колекциите за бранда си – по-малкото – значи повече. Не мислим, че сме ги улавяли с тъмно червило или тъмни очи, както и не мислим, че двете някога са използвали техника за контуриране на лицето. Тоест Мери-Кейт и Ашли могат да са вдъхновение за всички момичета и дами, които се намират за по-привлекателни и стилни с по-малко макиаж. 

 

Ако все пак трябва да дадем един продукт, който да е есенцията на грим подобен на този на близначките бихме казали, че това е моливът за вежди. Не го използвай прекалено много, а само запълни малките несъвършенства.

5 решения за вашия грим по всяко време и при всякакви случаи (1-ва част)

 

Свързани теми: грим , известни , мода , опушен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за съблазняване – фото урок

Тази визия съчетава естествено излъчване и детайли, които те превръщат в истинска съблазнителка. Нежна кожа, котешки очи и плътни устни – готова си да...