Като без грим с Николета Лозанова

Гримът често ни кара да се чувстваме неспокойни. Дали всичко е нареа? Дали нещо не се е размазало? Дали трябва да поправим червилото си? Заради всички тези въпроси и притеснения тенденцията make-up no make-up look е сред любимите на мнозина. Тя дава свободата да се чувстваме комфортно и в същото време да сме гримирани, но да не си личи.  
 
Сред родните знаменитости пример за перфектен ежедневен грим дава Николета Лозанова. Моделът и телевизионна водеща е сред най-следваните звезди в Instagram, а визията и привлича вниманието на много чужди блогъри. Николета залага на добре подчертани скули, матово червило и естествен поглед. Ето ги и няколкото лесни стъпки, които ще ни помогнат да постигнем визия, като тази на родната брюнетка. 
 
Ексфолирай лицето си  


Важно е преди да нанесеш основата за грим да измиеш лицето си, за да може да свалиш от него всички ненужни мръсотии и прах, които непрестанно ни „преследват“. 
 
 

Прикрий всичко 

 

A photo posted by Nikoleta Lozanova (@ni_lozanova) on


Коректорът е един от най-използваните продукти от жените. Той обаче трябва да се използва умерено и никога да не се прекалява с него. По примера на Ни Ло, нанеси коректора само там където е нужно, за да прикриеш леките несъвършенства. Колкото по-кремообразен е коректорът, толкова по-покривен е той.  
 
 

Нежно докосване 

 

A photo posted by Nikoleta Lozanova (@ni_lozanova) on


Нанеси лек слой пудра върху кожата си. Ако искаш да придадеш по-структурирано усещане за лицето си, направи като Николета – подчертай областта на скулите с руж, който пасва на твоя тон.  
 
 

Рамката на лицето 

 

A photo posted by Nikoleta Lozanova (@ni_lozanova) on


Това са веждите. Имаш нужда само от добре подострен молив за вежди, който да придаде плътност на веждите ти, точно както е в случая на родната моделка. Николета залага на по-дебели вежди, което е сред основните хитове на макиаж сцената през последните месеци.  

 
Без блясък 


Ако искаш да се специализираш в техниката makeup no makeup look остави гланцовете за устни в несесера ти. Трябва ти матово червило в телесен цвят. С него можеш да подчертаеш формата на устните без да съсредоточаваш вниманието в тях. По този начин можеш да изглеждаш натурална.  


ПРОЧЕТЕТЕ И ЗА: Няколко лесни стъпки с които да постигнеш ефекта „Бионсе"

Свързани теми: грим , устни, известни , мат, тенденция

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим съвети: Какво трябва да имаш в дамската си чанта през тази пролет

Пролетта е тук, и макар че не е толкова слънчево, колкото ни се иска, е време да освежиш несесера в дамската си чанта...