Какво трябва да знаете за хиалуроновата киселина

Хиалуроновата киселина напоследък стана една от най-нашумелите съставки в козметичната индустрия, и почти няма жена която да не се интерсува какви са свойствата и и какво изобщо предтавлява тя.

Грижата за лицето трябва да се превърне в приоритет номер едно за всяка жена, дори от навлизането в двадесетте години от живота им. Инвестирането в грижа за кожата е инвестиране в здрава кожа в бъдещето. С напредване на годините кожата и нуждите и се променят, и затова само правилният избор на грижа, съобразена с годините ни е гаранция за здрава кожа. Така жените, навлизащи в четирдесетте години на живота си, започват да се интересуват как да възвърнат еластичността на кожата си, и много от тях за пръв път се срещат с хиалуроновата киселина. Питате се какво представлява тя и защо е толкова важна за кожата?

Хиалуроновата киселина е естествена съставка на кожата

Тя е основен компонент на дълбокия слой на кожата и има уникална способност да привлича и задържа вода. Хиалуроновата киселина е отговорна за глаткостта на кожата и и осигурява еластичност, гъвкавост и естествен блясък. Тя се произвежда от тялото ни ден след ден, но количеството и в кожата намалява с годините, поради което е важен допълнителен прием.

Постоянно търсиш сянката...


Да, слънцето е главен източник на витамин Д, но препоръчително е само умерено излагане на лъчите. Това означава че използването на крем със слънцезащитен фактор трябва да е задължителна част от ежедневната ти рутина, защото ултравиолетовите лъчи ускоряват разграждането на хиалуроновата киселина.

Запомнете – използването на слънцезащитни кремове е абсолютно задължително, независимо от сезона.

Здравословното хранене играе важна роля за красотата на кожата


Приемай храни богати на антиоксиданти. Приемът на плодове и зеленчуци, богати на витамин Ц, както и магданоз и канела, надеждно спомагат за подмладяване на кожата и предотвратяват разграждането на хиалуроновата киселина.

Допълнителна помощ за максимална ефективност

Избери подходящ продукт който ще стимулира регенерирането на кожата и ще възвърне естественото и сияние.

Дневният и нощният крем от серията Revitalift Filler Renew на L'Oréal Paris намаляват видимите бръчки и оставят кожата гладка и мека. Благодарение на съдържаща се в тях хиалуронова киселина кожата възстановява еластичността и младежкия си вид, а контурът е изваян.

Разбира се на 20, кожата ти  не се нуждае от употреба на специален серум, но на тридесетгодишна възраст в ежедневната си грим рутина би трябвало да включиш Revitalift Filler Renew – концентриран серум за лице с хиалуронова киселина.

Избери слънцезащитни кремове с добра формула и си създай добри навици за почистване на кожата наред със здравословна диета и ще видиш ползите в идните години.

Повече за: Всичко, което трябва да знаеш за маските за лице

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Revitalift Filler Renew Anti-Ageing Day Cream

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Revitalift Filler Renew Anti-Ageing Night Cream

    Поръчайте веднага
  • Loreal Revitalift Filler Renew Hyaluronic Serum

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Pure Clay

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Валери вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - пътува ми се!

Вярно е, че сегашната ситуация е непозната и странна за всички ни, но можем да се опитаме да бъдем позитивни. Точно затова позволи на очите си да кажа...