Какво разкрива формата на червилото ви за вас

Има много начини по които психолозите определят характера на жената – по предпочитания цвят, по дрехите, по начина на комункация. Сега се оказа че могат и по формата на червилото и начина на нанасянето му.

Може би звучи странно, но формата на червилото ви издава много за характера ви. Със сигурност сте забелязали че червилата ви след време придобиват една и съща форма, независимо от това колко често ги използвате и начина по който ги нанасяте.

Сега, извадете червилото от чантата си, отворете го и погледнете по какъв от долупосочените начини е оформено

1. Леко заоблен връх

Хората или ви обожават или страстно ви ненавиждат. Вие сте страхотно съчетание от нежност и безкрайна енергия. С високо самочувствие и изключително любопитни, често изглеждате сурови и студени, но всъщност винаги първи се притичате на помощ на блзиките си хора. Благодарение на своя неустоим чар, вие събирате погледите където и да се появите.

2. Гладък объл връх

За семейството си ще направите всичко. Като цяло сте артистична натура, която демонстрирате с многобройни хобита. Винаги се придържате към установените правила, уверени сте и сигурни в себе си. Спокойни сте, стабилни и решителни, и без съмнение може да се наречете душата на компанията.

3. Формата на тобоган (шейна)

Тази форма на червило е признак за много чувствителна и емпатична жена. Никога не нарушавате правилата и  се чувствате много напрегнати когато сте разочаровали някого. Вие сте надеждни, ценна част от екипа и останалите често се обръщат към вас за съвет. Забавни сте и остроумни, екстровертни и същевременно съсредоточени към духовните неща.

4. Плоска форма

Вие сте откровена, искрена и не се притеснявате да изразите мнението си. Стараете се да довеждате всичко започнато до край. Винаги задавате много въпроси и непрекъснато се стремите към траен успех. Вие сте верен приятел и хората лесно ви се доверяват. От друга страна толкова държите на всеки детайл, че отстрани може да излгеждате досадни.

5. Изострен връх и остри ивици

Както вече предполагате вие сте секси и приемате флирта като игра. Хората често може да мислят че общуването с вас е трудно и че сте прекалено наперени. Вие сте роден лидер, упорити сте и обикновено лесно постигате целите си. Вие сте опора за семейството и приятелите си. Вашето основно правило е – измяна, подлост и предателство не се прощават!

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

6. Буквата С

Любов е вашето второ име. Чувствителна сте и романтична, и сърцето ви прелива от любов която раздавате на околните. Хората често ви смятат за наивни, но повечето от тях ви възприемат като олицетворение на честността и истинските стойности в живота. Понякога се натоварвате с прекалено много очаквания за себе си. Обожавате да помагате и обичате животните.

7. Почти като ново

Ако червилото ви е запазило своята леко заострена форма, значи вие сте много внимателна с всичко и грижовна, отговорна натура. Винаги спазвате зададените срокове, и цените както своето така и времето на близките ви. Колегите ви смятат за екипен играч и винаги имате подкрепа от колегите си. Вие сте строги, но справедливи, спазвате правилата но често и само ги установявате.

Повече за: Кажи ни как се гримираш през лятото, а ние ще ти кажем каква си

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Crimson Obsession

    Поръчайте веднага
  • Loreal Color Riche Shine High on Craze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за абитуриентския бал

Споделяме с  теб триковете и съветите на професионалните гримьори, които ще ти помогнат сама да се подготвиш за абитуриентския си бал, при това вкъщи ...