Какво не знаем за продуктите за вежди?

Веждите… мисия номер 1, когато се опитваме да бъдем неотразими. Имаме ли красиви вежди сякаш сме постигнали 90% от цялата работа, нали? Сигурни сме, че като истински макиаж почитател в грим несесера ти се крият всевъзможни продукти, за да направиш веждите си красиви, но какво не знаеш за тях или къде грешиш в използването им… прочети на следващите редове.

Молив за вежди 


Предназначение: Моливът за вежди е перфектният продукт, който да ти помогне да очертаеш веждите. Да, само да ги очертаеш. Той трябва да бъде използван добре наострен в зависимост от това дали е твърд или мек. Твърдият молив прави линиите, и респективно веждите, по ясни и явни, а по-мекият – им придава естествен вид. С молива мини под и над веждите по контура, който искаш те да следват. Точно така, с този продукт можеш да постигнеш желаната форма.
Не прави това: Не запълвай веждите с молива. Ако направиш това рискуваш те да изглеждат ужасно зле гримирани и да се окаже, че всички те гледат не в очите, а във веждите.

Сенки за вежди


Предназначение:Този продукт е страхотен, за да създадеш естествен завършек на гримираните ти вежди. С подходяща четка запълни в очертанията, които вече направи с молива и ще видиш колко красиви и нежни ще изглеждат веждите ти. Сенките идват в няколко цвята, за да могат да се слеят добре с косъмчетата. Трик е да нанесеш по-тъмно кафявото, в края на веждата, а по-светлото в началото, за да създадеш омбре ефект, който прави гримираните вежди по-меки на вид.
Не прави това: Със сенки за вежди не можеш да гримираш перфектно без да използваш молив, затова те съветваме ако нямаш молив да не си въобразяваш, че ще ти се получи… защото няма.

Спирала за вежди ​


Предназначение: Точно като спиралата за мигли, тази за вежди е създадена, за да въведе в  ред косъмчетата, да ги подчертае и да ги обагри в желания тон. Този продукт идва в различни тоналности като този път е много важно да вземеш точно такава, каквато пасва на цвета на твоите вежди. Нанеси спиралата като финал след молива и сенките, за да прибереш стърчащите косъмчета и да подредиш перфектно веждите.
Не прави това: Не се води по логиката, която следваме при спиралата за мигли, че трябва да нанасяме по два или три слоя. В този случай е добре да минеш веждите с четчицата само веднъж, защото ако прекалиш… веждите ти може да изглеждат мръсни.

Повече за: Урокът по гримиране на вежди, от който се нуждаеш!

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Brow Artist Xpert

    Поръчайте веднага
  • Loreal Brow Artist Sculpt

  • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit 01 - Light To Medium

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , вежди

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Микрофедърингът е минало - тук е микрошейдингът

Въпреки че микрофедърингът стана популярен и благодарение на него веждите изглеждат пухкави и леки, все още по-желани са подчертаните и дефинирани веж...