Какво може да направи за лицето ти 5в1 Garnier BB крем?

Знаеш ли типа хора, които с нетърпение чакат новостите от света на красотата и веднага се втурват към най-близката дрогерия, защото всичко ново и свързано с красотата трябва да се опита. Е, ние сме такива. Затова вероятността някоя бюти тенденция да ни се промъкне незабелязано е... почти нулева.

Не реагирахме по различен начин и когато чухме за завръщането на изключително популярния BB крем - в ново издание и с иновативна формула, която подхранва кожата! Вярваме, че този BB крем ще се превърне в голям хит за грижа за кожата и затова споделяме опита си с теб.

Какво може да направи за лицето ти 5в1 Garnier BB крем?

За какво служи ВВ кремът?

Вече писахме статия на подобна тема, но си струва да припомним, че BB всъщност е съкращение от beauty balm или blemish balmи и означава балсам за несъвършенства. Ролята на ВВ крема е да прикрива малките несъвършенства по кожата и е предназначен предимно за хора, които рядко избират “тежък” грим. Препоръчва се както за млада, така и за кожа, която е достатъчно зряла за грижи против стареене. Неговата текстура е лека и идеална за изглаждане на тен с малки несъвършенства - някоя пъпки или ситни петна вследствие на хиперпигментация.

Garnier BB крем: По-добър от всякога?

Тази година Garnier пусна нов BB крем с иновативна лека формула и подобрени подхранващи свойства за здрава и дишаща кожа! Това означава, че той представлява отлична грижа за лицето, и то в само един крем. След като научихме това, желанието ни да изпробваме иновативния крем Garnier Skin Naturals 5в1 BB рязко нарастна!

Кой тип ВВ кремова да избереш?

На първо място, за да изпробваш тази новост в областта на грижата за кожата, трябва да избереш между два мощни продукта с иновативни формули. И двата варианта на новия крем Garnier BB съдържат хиалуронова киселина1, екстракт от органична Алое вера1, както и минерални пигменти. По какво обаче се различават?

Какво може да направи за лицето ти 5в1 Garnier BB крем?

Garnier BB крем CLASSIC

Какво може да направи за лицето ти 5в1 Garnier BB крем?

Този вариант BB крем изравнява тена, коригира несъвършенствата, хидратира кожата до 24 часа3 и предпазва от слънцето със SPF 15. Идеален е за нормална кожа с малки несъвършенства, която искаме да предпазим от вредното UV лъчение.

Garnier BB крем OIL FREE

Какво може да направи за лицето ти 5в1 Garnier BB крем?

Другият вариант на крем Garnier BB изравнява тена, матира кожата, стеснява порите, хидратира кожата, намалява допълнителния блясък, като същевременно осигурява некомедогенна грижа и защита от слънцето със SPF25. Ние не сме единствените, които са тествали този крем, а жените по света преценят, че кожата остава матова4, а порите изглеждат по-малки 4. С други думи този тип е изключително подходящ за мазна и комбинирана кожа.

Какво може да направи за лицето ти 5в1 Garnier BB крем?

Eco-Friendly опаковка

Наскоро се разпространи новината, че според последния официален доклад за климатичните промени, човечеството вече изостава в помощта  към планетата Земя. Към момента не се знае със сигурност дали ще успеем да я запазим зелена и готова за следващите поколения. Марката Garnier е посветена на концепцията за „зелена“ красота и намаляване на негативното въздействие върху околната среда. Спрямо това Garnier се стреми постоянно да подобрява опаковките си. По този начин крем Garnier BB се озова в нова опаковка - във флакон с интегриран картон.

Това означава повече устойчивост, тъй като флаконът е направен с 49% по-малко пластмаса 2 и пристига в 100% рециклируема картонена кутия. Можем само да благодарим на Garnier за непрекъснатото застъпване за природата.

Какво може да направи за лицето ти 5в1 Garnier BB крем?Впечатления?

За финал - впечатления. Тъй като решихме да изпробваме новия крем Garnier BB, използвахме го всяка сутрин в продължение на цели 10 дни. На първо място забелязахме, че вече не закъсняваме толкова много, защото с този BB крем върху кожата нанасяш хидратиращ крем1, след това фон дьо тен и най-важното, което упорито повтаряме - UV защита. С други думи един продукт заменя три, така че ни изненадва all-in-one частта в наименованието му. Напълно е оправдана.

Друга важна информация е, че двама от нас избраха Classic, а други двама Oil free варианта, идеален за мазна кожа. На всички ни направи впечатление леката текстура на този крем, която позволява на кожата да диша, но въпреки това има покриваща сила и прави тена сияен след нанасяне 1.

Затова ако напоследък ти се случва да пропуснеш бюти рутината си, но все пак не искаш да излизаш без защитен слой върху кожата - Garnier Skin Naturals BB крем е идеалният за теб! Той ще осигури на лицето ти перфектна грижа в само един крем.

Не забравяй за чудесната eco-friendly опаковка, с която помагаш на планетата!

Ако все още не си, бързо намини в най-близката дрогерия да вземеш своя крем и ни сподели впечатленията си!

1 Garnier Classic BB крем
2 В сравнение с флакона на предишния крем Garnier BB
3 Инструментален тест, 110 жени
4 Инструментален тест, 59 жени

Прочети още: Представяме най-добрите пудри за сетване

За този външен вид препоръчваме

 • Garnier Skin Naturals 5 in 1 BB Cream Classic Light

  Поръчайте веднага
 • Garnier Skin Naturals 5 in 1 BB Cream Classic Medium

  Поръчайте веднага
 • Garnier Skin Naturals 5 in 1 BB Cream Combination To Oily Skin Light

  Поръчайте веднага
 • Garnier Skin Naturals 5 in 1 BB Cream Combination To Oily Skin Medium

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , bb крем, тенденция, тенденция, Garnier, SPF, BB glow, Green Beauty

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да комбинираме витамин C, ретинол и хиалуронова киселина?

Популярните активни съставки в козметиката осигуряват множество ползи за тена, но ако все още не си сигурна кои продукти да избереш и как да ги комбин...