Какво говори за теб цветът на лака ти за нокти?

Ако ръцете са огледалото на жената, то тогава любимият ѝ цвят лак е огледало на нейния характер. Или поне на нейното настроение. Открий своя любим лак и виж каква е твоята натура...

 

Червен лак

Отражение на увереността и чара. Почитателките на този нюанс са смели и обичат класиката, решителни и постоянни са в намеренията си. Препоръка: Излез от зоната си на комфорт и ще се случат чудеса. 

 

Син лак

Нюанс за дами без предразсъдъци. Това е цвят е създаден за уникални дами и жени мечтателки. Препоръка: Открий красотата в обикновените, ежедневни неща.

 

Лак в цвят бордо

Цветът, който излъчва изтънченост. Това е нюанс, спадащ към висшата мода, когато става въпрос за лак за нокти. Свидетелства за изключителен усет към изкуството. Препоръка: Човек се ражда и за да се забавлява. От време на време си припомняй това. 

 

Неутрални тонове

Неутралният лак е перфектна комбинация за всеки тен. Този нюанс символизира добри приятелства и преданост. Чест избор на перфекционистите.  Препоръка: Няма проблем понякога да бъдеш ядосан или лош.

 

Лилав лак

Лилавите нюанси са любими на творческите натури. Творците и мечтателите обожават всички нюанси на лилавото. Препоръка: Разходките в природата и физическата активност лекуват меланхолията!

 

Жълт лак

Почитателките на жълтия лак гледат живота през слънчеви очила и са вечни оптимисти. Светложълтият лак е любим през летния период. Препоръка: Не очаквай всичко, което правиш за другите и те да го правят за теб.

 

Розов лак

Подчертаната необходимост от свобода е характерна за дамите, които обичат лакове в розови нюанси. По-светлите нюанси свидетелстват за нежна жена, а ярките - за по-енергичен темперамент. Препоръка: Осмели се да смениш работата, която не ти подхожда.

 

Черен лак

Носят го жени, които искат да са различни, не се интересуват от предразсъдъците и имат ясна позиция.  Препоръка: Вместо чифт нови обувки, си купи книга и прекарай един мързелив следобед.

 

Искаш ли да научиш кои нюанси лакове са хитът на лято 2016? Кликни тук!

За този външен вид препоръчваме

 • Berries Treasure by Essie

  Поръчайте веднага
 • Hiking Heels by Essie

  Поръчайте веднага
 • Coconut Cove by Essie

  Поръчайте веднага
 • Tribal Text Styles by Essie

  Поръчайте веднага
 • Loot the Booty by Essie

  Поръчайте веднага
 • Viva Antigua! by Essie

  Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр , мода

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Идеи за шарен маникюр

Бъди различна, разчупи ежедневието с нещо интересно...