Какво да направим, ако лицето ни има четвъртита форма?

Правилното нанасяне на грим по квадратно лице не е съвсем лесно, но с малко усилия и упражнения можете максимално да използвате възможностите на грима, за да изглеждате възможно най-добре в всяка ситуацияЦелта е да подчертаете централната част на лицето, така че типичните за четвъртитото лице остри контури да останат на заден план. Крайният резултат ще са омекотени черти на лицето и леко стеснено и заоблено лице.

Забравете за скулите

Когато гримираме лицето, главната цел е да отклоним вниманието от четвъртитата му форма. Ще постигнем това, като не слагаме ружа твърде високо върху скулите. Всъщност, внимавайте да не акцентирате върху тях. Нанасяйте руж в леки, ведри нюанси и само с едно-две движения.

Устни

Друг начин да отклоните вниманието от формата на лицето е да нанесете блестящо червило, върху което да пада акцентът. Можете да използвате и по-ярки нюанси като розово или някои красиви червени нюанси.

Вижте: Създайте най-предизвикателните мигли САМО в 3 стъпки​! (ВИДЕО)

Подчертайте очите

Ако не обичате да подчертавате устните, тогава подчертайте очите. Нека акцентът бъде върху очите. Можете да оформитеопушени очи в сиво, тъмнолилаво, тъмнокафяво или друг подобен цвят - в зависимост от цвета на вашите очи.

 

Вижте още: Съвършен маникюр дори у дома - с помощта на един продукт​!

 

За този външен вид препоръчваме

  • Master Blush Face Studio Maybelline New York

  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • YSL Rouge Pur Couture The Mats

  • The Nudes Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Maybelline New York Lemonade Craze: палитра сенки за цялостна визия

Може да не ти се вярва, но е възможно да постигнеш завършена визия само с помощта на един продукт - Maybelline New York Lemonade Craze палитра сенки...