Какви бюти рутини ни трябват преди да навършим 30?

Често се случва тялото ни да изпраща силгнал за глад, а всъщност да жадува за вода. Точно затова винаги имайте със себе си бутилка с вода. Водата не само че не съдържа калории, но и помага за естествена детоксикация на тялото.

Не чакайте да усетите жажда за да пиете вода!

бюти рутини преди 30

Слънцезащитни кремове

Качествените слънцезащитни кремове са задължителни. Излагане на кожата на вредните слънчеви лъчи води до преждевременно състаряване и изсушаване на кожата.

Витамин А

Също така, важно е да внасяте достатъчно количество на витамин А, който намалява дълбочината на бръчките, премахва пигментните петна и премахва разширените пори.

бюти рутини преди 30.2

Контролирайте стреса

Факт е че всички сме подложени на различни стресове. Но ако се научите да контролирате стреса със сигурност ще се чувствате по-добре. Изследванията показват че основната причина за стареенето е стресът. Стресът разрушава равновесието в тялото, потиска отделянето на голям брой хормони което води до преждевременно стареене.

Разбира се, не забравяйте да се занимавате с какъвто и да е вид спорт.  

Повече за: Петте най-големи врагове на кожата

Свързани теми: грим , грижа

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Пъпки и комедони: Основни стъпки в правилната грижа

Сигурни сме, че ти самата знаеш колко усилия коства борбата с комедоните и пъпките. За да спечелиш борбата, трябва да научиш кои са правилните стъпки ...