Каква спирала е подходяща за твоите мигли?

„Миглите ми са прави като стрели”

Искаш да придадеш на миглите си съблазнителна извита форма, но колкото и да ги извиваш и която и спирала да избереш, нищо не се получава? Избери спирала за обем и извиване с по-дебела четчица. Ще покрие миглите с по-дебел слой отколкото спиралата с малка четчица.

„Имам малки къси мигли”

Изборът на спирала за издължаване на миглите е най-добрата опция за тебе, дори и да нямаш гъсти мигли. Спиралите с извита четчица също ще ти помогнат да постигнеш дължина.

„Имам редки мигли”

Избери спирала, която има по-тънка четчица, за да може боята да попадне върху всяка мигла поотделно. Така миглите са разделени, с допълнително очертаване и максимален ефект.

„Моите мигли не са подредени”

За непослушни мигли използвай спирала с по-дебела подвижна четчица, която ще им върне формата, като ги разделя и укротява. Използвай и извивачка, за да ги подредиш.

Прочетете и за: Трикове за перфектно подчертани мигли​

„Имам гъсти мигли”

Имаш мигли, за каквито си мечтае всяко момиче? Ами ти си  късметлийка, защото тогава просто трябва да ги извиеш и да нанесеш обикновена черна спирала. Единственото, за което трябва да внимаваш, е да не прекалиш и да се окажеш с цяла кофа спирала на миглите и с неестествен вид „крака на паяк”.

Прочетете и за: 5 прости варианта за очна линия

 

 

Свързани теми: грим , копирай визията

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш ако имаш много светъл тен

За да се възползваме от всички тези предимства обаче трябва и да скрием най-големите недостатъци на светлия тен...