Какъв грим отива на прическа конска опашка

Тя предлага голямо разнообразие от форми. Удобна и лесна за правене, конската опашка е подходяща за всеки повод – както за работна, така и за романтична среща, или следобедна разходка с приятели. Най-хубавото при конската опашка е че с нея лицето изпъква, тя придава острота на скилуте и подчертава очите. Тъкмо затова е важно какаъв грим ще избереш за тази вечна класика в косите ти.

Веждите и очите


Няма нужда да прекалщваш с подчертаването на веждите си! Достатъчно е само да запълниш празните участъци с молив за вежди. Можеш да използваш и  спиралата Brow Precise Fiber Filler на Maybelline New York. Тя придава плътност и цвят на веждите, и ги прави естествено изглеждащи. Ако до сега си овладяла добре техниката за правилно нанасяне на очна линия, то сега е времето да се възползваш от нея. Очната линия ще придаде по-жизнерадостно излъчване на очите ти.

Лицето

Конската опашка придава острота на скулите ти. Визуално повдига скулите и ги прави да изпъкнат още повече. Трябва само да нанесеш малко количество контуриращ продукт под скулите, лек руж в почти недоловим нюанс и да приключиш с озаряващ продукт.

Устните


Од теб зависи дали ще избереш ярки и наситени или пък по-спокойни и нежни цветове.

Какъвто и цвят да избереш, не забравяй да нанесеш малко количество хайлйтър по средата на устните. Това ще направи устните ти визуално по-обемни. Можеш да използваш Maybelline New York Master Strobing Stick, с нюанс подходящ за твоята кожа.

Повече за: Грим за първия работен ден на ново място

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Strobing Stick

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очи, устни, лице

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Козметични трендове, които по-добре да си останат в миналото

Онова, което вчера ни е придавало секси и привлекателна визия, още утре може да бъде демоде и естетически неприемливо...