Какъв грим да изберем според дестинацията за почивка

grim spored destinacia

Независимо от това дали ще изберете почивка на море, планина, езеро или почивка в някоя екзотична и непозната страна, всичко трябва да е добре обмислено и добре подготвено.

Козметичната чантичка, заредена с всички козметични принадлежности е нещо, което се подразбира. Остава още да разберем, от какъв специален бюти помощник имате нужда, в зависимост от избраната от вас дестинация.

Снимки като за корица

Всяко пътуване и почивка е наистина едно уникално преживяване. Те ни дават шанс да посетим нови места, да опознаем нови култури и традиции, за се запознаем с нови хора, да се насладим на забележителностите...Обичаме да се снимаме на различни места и да откраднем малко от атмосферата на мястото. Много от нас пък ежедневно споделят тези снимки в социалните мрежи, опитвайки се да споделят с приятелите си и чувствата и емоциите които сме преживяли по пътя. Дори казват че, ако нещо се е случило и не е споделено онлайн, все едно не се е случило.

Но, не е чак толкова трудно да предадете духа на мястото където  почивате и да направите снимки като за корица на известно списание. Всичко от което имате нужда е един грим продукт, който да вмъкнете в несесера си.

Испания – червена страст

grim spored destinacia

В страната изпълнена с дъх на фламенко и ухание на освежаваща сангриа, където усмивката е задължителен аксесоар, а доброто настроение просто начин на живот, задължително трябва да имате със себе си вечното червено червило. Почти всеки нюанас на червеното ще се съчетае прекрасно с екзотичните цветя, палмите и впечатляващите сгради. С деликатен опушен грим на очите и водоустойчива маскара, подчертайте погледа си и се насладете на почивните дни в родината на Пикасо и Дали.

Гръцка богиня

Бели къщи, ярко синьо море и разцъфнали цветя на всякъде...те поросто ви карат да изглеждате като богиня, току що спуснала се от Олимп?

Придайте неотразим блясък на визията си със златни тонове. Освежете лицето с помощта на бронзант, който да нанесете и върху ключицата, китките и бедрата.  Така ще подчертаете и сексапилните си части от тялото и със сигурност ще оберете погледите в някоя от таверните на красивия плаж. За вечерен грим, изберете златисти сенки и се отадйте на ритъма на сиртакито.

Стилът на Клеопатра

Страната на фараоните...Ако сте избрали да почивате под жаркото египетско слънце, всичко което трябва да направите е да се „поклоните“ пред Клеопатра. Освен че е известна като една от най-мощните владетелки на Античността, в продължение на хилядолетия Клеопатра е символ на изкусителка и фатална жена. Нейните тъмни, изразителни очи с подчертана линия са синоним за драматичен и мистичен поглед. Тъкмо по време на Клеопатра очната линия набира особена популярност. Затова, ако сте решили да посетите крайбрежието на Червено море на никаква цена не забравяйте очната линия!

Bella Italia

grim spored destinacia

Страната на висшата мода, модни къщи, качествени вина, паста...Когато попаднете на вълшебната земя и красивите ренесансни градове и архитектурни забележителности, гримът задължително трябва да бъде минималистичен и едва доловим. Качествен фон дьо тен и коректор ще играят ключова роля, а с помощта на един пласт спирала и прасковено червило ще сте готови да тръгнете с мотоциклета си по романтичните улици и красиви площади. И то в стила на Одри Хепбърн, звездата от “Ваканция в Рим“.

Принцесата на Ориента

Турция – една страна разположена на два континента. Независимо от това дали ще се разхождате с кораб по Босфора, или ще отидете на хамам, ще пазарувате на най-големия пазар в света или ще се наслаждавате на прекрасно кафе на плажа – един от най-силните ви козове ще са веждите ви. Те задължително трябва да бъдат добре оформени, разресени и фиксирани, затова задължително вземете с вас качествен молив за вежди. Подчертайте миглите си с черна спирала, докоснете леко бузите с качествен руж и да се насладите на историята, провокираща въображението.

Повече за: 5-те продукта които вероятно не използваш правилно

Свързани теми: грим , очи, червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Научи да се гримираш като професионален гримьор: гримиране на очите

Гримирането на очите определено е най-трудната от всички стъпки в процеса да се гримираш като професионален гримьор...