Как винаги да излгеждаме отпочинали

Хроничното недоспиване и постоянният стрес променят визията ни. Появяват се тъмни кръгове под очите, които са удар по самочувствието на всяка жена. Има обаче няколко прости начина да придадем свежест и блясък на лицето ни, и да излгеждаме отпочинали.

Оранжевото те спасява

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Корекотрът е твоят най-верен съюзник срещу признаците на умора и недоспиване. Тъмните кръгове са със синкав оттенък, и за скриването им е препоръчително да използваш коректор с оранжеви тонове. Нашият избор е L'Oréal Paris True Match, който осигурява висока степен на покритие и скрива всички недостатъци и несъвършенства.

Подчертай очите а не торбичките

За да отклониш вниманието от тъмните кръгове и торбичките, трябва да подчертаеш очите си. За тази цел използвай бял молив за очи, който отваря окото и прави погледа ведър и свеж.

Голямата заблуда

Много жени нанасят коректор в трите точки около клепача – в краяа на клепача, под окото и под веждите. Този трик можеби ще ти погне да скриеш малките бръчици около очите, но няма да прикрие тъмните кръгове. Най-добрият начин да скриеш кръговете е да нарисуваш с коректора обърнат триъгълник под очите. Този начин не само скрива тъмните кръгове под очите, но и придава свеж вид на лицето.

Запомни – за да прикриеш тъмните кръгове под очите, не нанасяй коректора директно под очите но само върху тъмните зони. Нанеси фон дьо тен на останалата част и се старай да го разнесеш много добре.

Избирай внимателно

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Без значение какъв тип е кожата ти, коректорът задължително трябва да е хидратиращ. Точно затова, съвстваме те да избереш течен коректор, който с леката си текстура умело придава естествено сияние на лицето.

Повече за: Как да изглеждаме по-млади

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

    Поръчайте веднага
  • True Match L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , коректор, лице

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 10 продукта на Kiehl’s

Списъкът с продукти на Kiehl’s с благоприятен ефект върху всички типове кожа е дълъг, а ние ти представяме 10 наши фаворита, които не са за пренебгрев...