Как правилно да оформим чертите си?

След многобройните тенденции за контуриране които завладяха социалните мрежи, идва една съвсем противоположна на всички.

Non-touring е междинна техника между свеж, dewy блясък и силно контурирано лице.  

Важно за тази техника е кожата да изглежда свежа и лъчиста, а не суха и без блясък.

Повече за: 5 съвета за съвършено контурирано лице!

Друга новина в света на тенденциите в грима е Draping.

Draping e техника която в социалните мрежи подкрепя Марк Джейкъбс. Техниката е била широко разпространена през 80-те години на миналия век, а Кейт Мос следи тенденцията в началото на 90-те години. Получава се много лесно! Единственото нещо, от което се нуждаете е руж, който нанасяте на частите от лицето които подчертавате.

Най-добре е да използвате придаващ деликатен блясък руж в два нюанса. Точно под скулите нанесете руж в тъмен нюанс. За да не остава рязък щрих по кожата, на върха на скулите нанесете светлия нюанс.

Също така, препоръчително е нанасянето на руж към края на веждите. Някои мейкъп експерти препоръчват нанасяне на съвсем малко руж по брадичката. Много свтовноизвестни дами, като Джиджи Хадид и Кайли Дженър, приеха тази грим тенденция и тя е вече част от ежедневната им рутина.  

Повече за: Контуриране в 4 лесни стъпки и само с един продукт by NYX (ВИДЕО)

Свързани теми: грим , контуриране на лице , грижа, очи, руж , контуриране

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Revitalift Loreal кремове: Пълно ръководство

Докато сме по-млади сме по-склонни да експериментираме, докато по-късно, с натрупването на години и опит ние се научаваме да разпознаваме по-бързо кое...