Как правилно да нанасяме руж

Малко търпение и сръчност ви гарантират че ще забравите за видимите цветни ивици и излишното количество руж. Следващите трикове ще ви помогнат да придадете естествен сияй на кожата.

Тониран крем


За да предотвратите нежеланото зачервяване на кожата, преди прилагането на грим задължително използвайте качествен тониран крем. Това ще ви осигури перфектен баланс между цвета на бузите и останалата част на лицето. Също така, кремът прави нанасянето на руж много по-лесно.

Избор на четка


Кръглите четки с меки и гъсти косъмчета са идеални за нанасяне на руж. Кръглата форма и меките косъмчета дават възможност за по-добър контрол и равномерно нанасяне на ружа. Дори за тези, които не са много сръчни, нанасянето на руж с кръгла четка е бързо и изключително лесно. За да блендирате добре, използвайте по-голяма четка.

Правилно блендиране

 

След като сте избрали подходяща четка, започнете с нанасянето на руж с леки, кръгли движения от средата на бузата нагоре. Много е важно добре да блендирате ружа върху бузите и скулите за да няма рязка видима граница между цветовете.

Цветовете диктуват


Розовите нюанси имитират естествената руменина на кожата, и се нанасят в областта около носа. Бежовите и кафявите нюанси се нанасят и върху скулите, тъй като придават естествена топлина на лицето.  

Повече за: 5-те най-чести грешки при нанасяне на руж

За този външен вид препоръчваме

  • Infaillible Blush Paint

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , руж

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Идеялният makeup за прически къси прически

Макар че късата коса създава представа за по-лежерен и спортен стил, с правилния makeup лесно можеш да я превърнеш в нещо изтънчено, елегантно и дори ...