Как да запазите летния загар и след почивката

Лятото приближава края си, но това не важи за загара ви. Прочетете съветите ни как да запазите бронзовия блясък на кожата си за по-дълго време...

Прочети повече:  Класически опушен грим by @makeupbuthow​

1. Хидратация

Веднага щом се приберете от почивка, започнете със задължителното хидратиране. Пиенето на достатъчно количество вода ще помогне на кожата да бъде жизнена и здрава, тъй като намалява възможността кожата да се лющи и бели през следващите дни. Излишно е да говорим, че използването на лосион или мляко за тяло е задължително, за да се поддържа кожата хидратирана и отвън, и отвътре. Нанасянето на подхранващо масло за тяло сутрин и вечер ще помогне на кожата да остане коприна и мека.

Прочети повече: Три метода за нанасяне на фон дьо тен by @makeupbuthow

2. Освежете къпането си

Най-добре е да се къпете с по-хладка вода, тъй като твърде горещата вода може да изсуши кожата. Сменете обичайния душ-гел с такъв, който съдържа масло, или с олио за душ, които допълнително подхранват кожата. Подсушавайте се внимателно с хавлията, тъй като грубите движения лесно могат да отстранят повърхностния слой на кожата, а с него и вашия загар. Желателно е обаче веднъж седмично да правите лек пилинг.

3. Съвети за грим с фин блясък

Не пропускайте лицето! Кремът за потъмняване на лицето, най-добре такъв със защитен фактор, и подхранващият крем са отлична комбинация, която запазва блестящия бронзов тен равномерен за по-дълго. Нанасянето на тънък слой матов бронзант допълнително ще подчертае тена и то на местата, които първи улавят слънцето: слепоочията, скулите, брадичката, а също и върху деколтето и врата. 

Четете повече наКаква спирала е подходяща за твоите мигли?

 

Свързани теми: грим , естествен грим, лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да изберем най-подходящия бронзант?

Познаването на тона и подтона на кожата е изключително важно при избора на грим и създаването на красива визия. И за избора на бронзант се отнася също...