Как да запазиш вида на фон дьо тена си перфектен през целия ден

По това как изглежда кожата ни през деня можем да направим заключение, колко добре сме се справили с нанасянето на макиажа си и каква увереност показаме пред останалите. За да имаме красив грим, първо трябва да имаме добре иглеждаща кожа без несъвършенства , с равен тен, естествен блясък и кадифена текстура. За да постигнем този ефект ни трябва и добър фон дьо тен. Според нас, перфектният избор е True match на Loreal Paris, който се отличава с дълготрайната си формула, текстурата, която осигурява пълно покритие за максимално красива кожа без видими несъвършенства. Дори и да си набавиш този, според нас, страхотен продукт ти трябват няколко отправни точки, за да се задържи той на лицето ти е перфектно състояние през целия ден.

 • Започни с основа

  Започни с основа

  Праймърът е от основно значение, за да изглежда по-добре фон  дьо тенът на лицето ти. Той покрива кожа ти с невидим филтър, който сякаш се свързва с основните съставни части на фон дьо тена и му дава шанс да работи по-добре и успешно за твоя красив макиаж.

 • Фиксираща пудра

  Фиксираща пудра

  След нанасянето на фон дьо тена, ти предлагаме да го оставиш няколко минути, за да се адаптира към кожата ти преди да преминеш към нанасяне на пудрата. Тя трябва да е фиксираща и матираща. Матиращите продукти са по-издръжливи.

 • Никакви докосвания

  Никакви докосвания

  Знаем колко е трудно това, но ако искаш красив макиаж трябва да забраниш всякакви докосвания по лицето ти. Въздържай всяко доближаване на ръката до лицето. Ще видиш, че ако усшееш, накрая на деня гримът ти ще е супер.

 • Носи пудра

  Носи пудра

  Важно е да можеш да се справяш с леките отблясъци на омазнената кожа през деня. Според нас не е никак голямо усилие да прибереш пудрата ти в чантата и през няколко часа да нанасяш фин слой само ако е нужно, разбира се.

Повече за: Всичко, което трябва да знаеш за съставките на фон дьо тена

 

За този външен вид препоръчваме

 • True Match L'Oreal Paris

 • L'oreal Paris True Match Compact Powder

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Infallible Mattifying Base

  Поръчайте веднага

Свързани теми: фон дьо тен , пудра

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тайните на професионалните гримьори: Грим за кръгло лице

За да се съобразим с тенденциите и да стесним лицето, често се налага да си служим с грим трикове. Гримирането на кръгло лице обхваща няколко стратеги...