Как да тестваме грима в магазините

Гримът отдавна се е превърнал в абсолютна необходимост за всяка жена. Жената трябва да е добре информирана и практична и да знае какво иска. Днес обаче, на пазара са достъпни всевъзможни продукти – спирали, червила, кремове, ружове. Но, при изобилието на пазара, много често можеш да бъдеш заблудена в търсенето ти на идеалния продукт.

Чист продукт!

 

През моловете и магазините всеки ден минават няколко хиляди жени, които упорито тестват голям брой грим продукти. Ако не искаш да си разменяш бактерии и микроби с тях, трябва да си сигурна че продуктът е чист и дезинфициран с подходящо средство. Подостри добре молива и очната линия преди да ги нанесеш върху клепачите си.

Попитай за съвет

Повечето магазини имат козметични консултанти които ще ти помогнат при избора на подходящ продукт. Те могат да ти дадат компетентна консултация и съвет. Попитай ги за всичко което те интересува относно продуктите преди да започнеш тестването им върху лицето си.

Избери няколко продукта


За да се справиш по-бързо, избери само няколко продукта които ще тестваш.

Осветлението е важно

Вероятно непрекъснато ти се случва да намериш в магазина пудра или фон дьо тен които съвършено подхождат на цвета на кожата ти, но след това, на дневна светлина не са изобщо това което си избрала. Причината е в осветлението в магазините! За да видиш истинския цвят на продукта, излез навън на дневна светлина и прегледай внимателно.

Всички обичаме тестерите. Те ни помагат да преценим дали определан продукт е подходящ за нас. Затова, като влезеш в козметичен магазин, поискай тестери, интересувай се и питай много!

Повече за: Освежи макиажа на работното място

Свързани теми: грим , спирала , фон дьо тен , естествен грим

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Иновация: Фон дьо тен, който хидратира и подобрява качеството на кожата

Вероятно и ти, независимо от това кой фон дьо тен ползваш, често оставяш кожата си „да почива“ и избираш да бъдеш без грим цял ден...