Как да станеш по-фотогенична

Смяташ, че не си достатъчно фотогенична? Струва ти се че, няма никакъв шанс да изглеждаш добре на снимки? Много моичета живеят в такава заблуда, и затова решихме да съберем на едно място няколко трика които да ти помогнат следващите ти снимки да бъдат невероятни:

 

A post shared by @_mymakeup__ on

#1

Намери правилените ъгли и пози. Направи няколко тестови кадъри за да установиш коя половина на лицето ти е по-фотогенична.

#2 

Обърни внимание на светлината. Избягвай да стоиш директно на силна светлина. Най-добре е източникът на светлината да е зад или до фотоапарата.

#3

Увери се, че гримът ти е безупречен. Заложи на цветни коректори които да прикрият зачервяванията, пъпчиците и тъмните кръгове под очите. Не забравяй контурирането, и задължително нанеси малко количество бронзант върху изпъкналата част на скулите, вътрешните ъгли на очите и носа. Вниамавай да не прекалиш с количеството!

#4

Старай се да издължиш шията си. Не гледай надолу тъй като така скулите и очите ти изпадат на втори план. Издай главата си леко напред и ще избегнеш двойната брадичка.

 

A post shared by @_mymakeup__ on

#5

Изборът на подходящо червило е изключително важен. Червилата в телесен цвят винаги са удачен избор, както и класическото червено червило. Използвай свтъл гланц, защото бляскавите устни те правят да изглеждаш по-свежа.

#6

Направи веждите си по-плътни. Използвай молив за вежди с един тон по светъл от естествения цвят на веждите, тъй като лицето изглежда малко по-светло на снимките.

#7

Групови снимки. Гледай да застанеш по-далеч от оебктива.

#8 

Накрая, помисли си за нещо забавно и не забравяй да се усмихваш!

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Повече за: Червило за по-бели зъби

Свързани теми: грим , контуриране на лице , устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Водоустойчиви гримове: ръководство за лятото

Проблемът с разтопения грим се решава много преди той да се покаже. Просто е – водоустойчивите гримове са единственото решение...