Как да смесваш цветовете като професионалист

За фон дьо тен, коректор и контуриращ продукт, бюти блендерите, или накратко казано – магическите гъбички, са най-съвършеното изобретение, което ни помага да нанасяме и смесваме цветове.  Ето и няколко съвета как да работиш с блендерите и различните бюти продукти:

Фон дьо тенът и бюти блендера


Ако искаш да постигнеш no-makeup визията, започни с малко количество фон дьо тен, което разнеси по лицето с бюти блендер напоен с вода. По този начин той няма да поема излишно количество продукт и ще направи лицето ти деликатно и красиво. Бюти блендерът, който е подходящ за нанасяне на фон дьо тен е, също така, идеален за нанасяне на кремообразни ружове и хайлайтъри.

Коректор и бюти блендера

Използвай острото връхче на бюти блендъра, за да нанесеш коректора по възможно най-прецизен начин. След това нанеси прахообразна пудра върху коректора, за да застопориш цвета и да направиш крайния резултат съвършен.

Контуриращи продукти и бюти блендера


Блендера създаден специално за нанасяне на контуриращи продукти е с извити форми, за да следва линиите на лицето. Важно е да се стараеш да блендваш светлите тонове на продуктите с едната страна на гъбичката, а тъмните с другата, за да избегнеш нежелано смесване на цветовете и прекомерно зацапване на блендера.

Няколко трика за страхотен макиаж

#1 За да имаш естествен завършек на макиажа си се старай да не размазваш с бюти блендера, а да нанасяш продуктите с леко потупващи движения.

#2 Блендерите могат да се използват и за нанасяне на основа за грим или bb крем.​

#3 Ако искаш да нанесеш цвят на устните ти, който да стои много натурално и непринудено... нанеси малко червило на върха на блендера и с него мини върху устните си отново с потупващи движения.

Повече за: Как да смесваш сенките като професионалист

Свързани теми: фон дьо тен , контуриране , коректор

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Торбички под очите: Сериозните врагове на свежия външен вид

Преди да се впуснем в начинанието за премахване на торбички под очите, нека първо разберем причините за появата им. Откриването на причината води до р...